- Advertisement -

CATEGORY

Foto & Video

[REVIEW] Razer Blue Screen – fundal retractabil de calitate, pentru streaming, foto si video

Razer Blue Screen ste un fundal albastru foarte bine construit, cu un sistem pneumatic care te ajută să îl ridici și cobori, iar materialul albastru este unul de o foarte bună calitate.

[REVIEW] Razer Stream Controller – ca un Stream Deck, dar util și pentru profesioniști

După ce te înveți cu el, te întrebi cum ai putut trăi fără. Razer Stream Controller este un dispozitiv util pentru o gamă largă de utilizatori, de la streameri și până la cei din industriile creative.

[Review] Syncaila, sau cum sincronizezi rapid înregistrări video de pe mai multe camere

Syncaila este un progrămel mic care te scapă de griji mari. Fie că editezi un podcast sau pui cap la cap filmări făcute cu mai multe telefoane în același timp, Syncaila are grijă să facă procesul extrem de ușor.

[REVIEW] Razer Key Light Chroma – lumină difuză pentru streameri, cu funcție RGB

Razer Key Light Chroma este un panou de iluminare LED dedicat streamerilor, ce oferă nu doar lumină albă, ci și întreg spectrul RGB.

Motorola lansează cinci noi dispozitive din gama Moto G la prețuri accesibile

De curând cei de la Motorola au anunțat cinci noi dispozitive din gama moto g, cu o serie de caracteristici destul de atrăgătoare pentru gamele de preț în care se încadrează.

[REVIEW] Noul Acer ConceptD 5. Excelent pentru creație multimedia, dar potrivit și pentru gaming (CN516-72G)

Noul ConceptD 5 se dorește a fi un sistem portabil destinat creatorilor multimedia, grație display-ului 100% DCI-P3. Dar cu RTX 3060 și un i7 de ultimă generație, acest laptop e și un fel de ”sleeper” de gaming.

[Test] Camera macro de pe Motorola One Macro. Utilă sau doar marketing exagerat?

Camera macro de pe Motorola One Macro ar trebui să fie considerată o unealtă de experimentare, care îți permite să vezi detalii pe care nu le-ai văzut niciodată în jurul tău.

Panasonic lansează LUMIX S1H, prima cameră 6K Full-Frame

Începem seria de articole despre artele vizuale printr-un anunț spectaculos: lansarea primei camere mirrorless full-frame 6K ce posedă funcții delicioase pentru cei din industria cinematografică
- Publicitate -
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.