- Advertisement -

CATEGORY

Software

Microsoft Bing a integrat deja un ChatGPT mai bun. Google adaugă un sistem similar în curând

Spre deosebire de ChatGPT, sistemul implementat în motorul de căutare Bing și în browserul Edge beneficiază funcții noi.

Modul Big Picture din Steam a primit o interfață nouă

În iulie 2021, Valve a anunțat că va înlocui vechiul design cu o interfața mult mai modernă, creată special pentru consola portabilă Steam Deck.

AMD a lansat driverele noi pentru seria de GPU-uri RX 7900

AMD a lansat în cursul zilei de ieri cele mai recente drivere Software Adrenalin 23.1.2, care din păcate, îi lasă din nou cu ochii în soare pe posesorii de GPU-uri AMD din generații mai vechi.

Microsoft confirmă: Windows 10 se pregătește pentru pensionare

Compania a confirmat oficial (și destul de discret) că începând cu finalul acestei luni, va înceta să mai vândă licențe Windows 10 pe propriul site.

Ce se întâmplă până la urmă cu MSI Afterburner?

În ultimele două zile a circulat pe internet vestea că aplicația a ajuns la capătul carierei sale, însă după puțin timp, MSI a infirmat acest zvon.

Netflix ar putea fi cumpărat de Microsoft

Se pare că lista de cumpărături a celor de la Microsoft nu se oprește la Activision Blizzard. Potrivit Reuters, următoarea companie pe care a pus ochii Microsoft este Netflix.

Începând de azi, mașinile Tesla vor putea rula jocuri pe Steam

Odată cu noul update, gamerii se pot juca titluri AAA precum Cyberpunk 2077 sau Elden Ring în mașinile Tesla, prin intermediul platformei Steam.

GeForce NOW devine disponibil pe televizoarele smart Samsung

Gamerii vor avea acces instant la peste 1.400 de jocuri pe televizoarele smart Samsung, fără a avea nevoie de o consolă.

Microsoft va permite integrarea iCloud Photos cu Windows 11

Microsoft tocmai a anunțat o nouă actualizare a aplicației Photos, care le va permite utilizatorilor de iPhone să-și acceseze toate pozele din iCloud direct de pe dispozitivele cu Windows 11. 

[Zvon] TikTok ar putea introduce un tab dedicat pentru gaming

Cel mai probabil vom afla mai multe detalii oficiale la începutul lunii noiembrie, atunci când este programat un eveniment cu o denumire deloc subtilă: TikTok Made Me Play It.
- Publicitate -
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.