S-a lansat PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, un battle royale multi platform

Zilele acestea s-a lansat cel mai nou joc din faimoasa franciză PAC-MAN, PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, titlu dezvoltat de studioul Amber, în parteneriat cu Bandai Namco.Jocul pare super distractiv și diferit față de jocurile Pac Man cu care eram obișnuiți, fiindcă totul, cu excepția labirintului, este comestibil. O nebunie, nu-i așa?

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs este un battle royale cu 64 de jucători în care tu trebuie să fii ultimul PAC în picioare pentru a câștiga trofeul. Acesta este primul joc multiplayer PAC-MAN care este multiplatform. Pe lângă asta, jocul vine cu un sistem de Friends care îți permite să te joci online cu încă 3 prieteni în aceeași sesiune de joc, să vezi progresul lor și să privești jocul prietenilor tăi.

Modurile de joc includ Elimination, unde vei juca împotriva altor jucători din întreaga lume pentru a câștiga jetoane pe care le poți folosi pentru a-ți cumpăra obiecte de personalizare, dar și modul Ranked în care vei juca împotriva altor jucători cu rang apropiat cu al tău cu scopul de ajunge cât mai sus în clasamentele regionale și mondiale.

Jocul este disponibil deja pe toate platformele principale: Nintendo Switch, PS4 și PS5, Xbox Series X | S și PC, la pretul de 19.99 $ sau 19.99€.

Vă invit să urmăriți și noul trailer al jocului:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.