- Advertisement -

CATEGORY

Imagini şi Trailere

00:01:11

S-a lansat PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, un battle royale multi platform

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs este un battle royale cu 64 de jucători în care tu trebuie să fii ultimul PAC în picioare pentru a câștiga trofeul.

GTA 6 arată incredibil! Iată primul trailer oficial și primele informații despre joc

În final, s-a întâmplat! La 10 ani de la lansarea lui GTA 5, Rockstar Games confirmă în mod oficial existența unui GTA 6. Și o face printr-un trailer care împletește iscusit informații despre proporțiile jocului, dar și despre diversitatea pe care ne-o oferă lumea din viitorul joc.

Hot Wheels Unleashed primește primul expansion: Batman

Mattel si dezvoltatorul Milestones au lansat primul DLC major pentru arcade racer-ul Hot Wheels Unleashed: Batman Expansion.

SteamWorld Headhunter este următorul titlu 3D, co-op, de la Image & Form, iar The Gunk primește o dată de lansare

Image & Form revine la aclamatul universul SteamWorld cu un nou titlu: SteamWorld Headhunter. Jocul va fi unul de aventură-acțiune co-op.

Primul trailer cinematic cu Spider-Man în Marvel’s Avengers

Trailerul cu Spider-Man pentru Marvel's Avengers a apărut într-un final, oferind primele imagini cu cățărătorul alături de ceilalți supereroi

Lies of P, souls-like-ul inspirat profund de Pinocchio, primește un nou trailer

Round8 Studio a lansat astăzi o bucată considerabilă de trailer cu gameplay pentru Lies of P, jocul souls-like bazat de romanul Pinocchio.

BioWare relansează în 4K unul din cele mai bune trailere Star Wars TOR

Star Wars: The Old Republic face 10 ani anul acesta, iar BioWare sărbătorește relansând vechile trailere ale jocului în 4K!

League of Legends, Valorant și toate jocurile Riot Games de PC se găsesc de azi pe Epic Games Store. Și Jinx ajunge în Fortnite...

Toate jocurile lui Riot, League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra și Valorant, sunt acum disponibile pe Epic Games Store.

Primul trailer pentru filmul Uncharted a fost dezvăluit

Filmul Uncharted, cu Tom Holland ca Nathan Drake și Mark Wahlberg ca Victor „Sully” Sullivan, vor ajunge în cinematografe pe 18 februarie.

God of War 2018 vine pe PC în ianuarie 2022

God of War 2018 se lansează pe PC, sosind pe Steam și Epic Games Store pe 14 ianuarie. Este disponibil de acum pentru precomandă la 50€.
- Publicitate -
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.