Philips lansează un monitor de gaming cu rată de refresh de 180Hz și Fast IPS

Philips tocmai a ridicat ștacheta în lumea gamingului cu noul său monitor, Evnia 27M2N5500.

Modelul face parte din seria 5000 și promite o experiență de joc fluidă și captivantă datorită panoului Fast IPS de 27″, rezoluției QHD și ratei de reîmprospătare de 180 Hz. Dar cu siguranță și timpul de răspuns ultrarapid de 0,5 ms va fi foarte apreciat de gameri.

Pe lângă aceste caracteristici, Philips pune accent și pe sustenabilitate, folosind plastic reciclat pentru suport și șasiu.

Monitorul va fi disponibil din luna iunie la prețul de 1240 lei.
Mai multe detalii găsești în comunicatul de presă oficial.

Comunicat de presă
București, 24 mai 2024 – Evnia lansează un nou monitor din seria 5000. Modelul Philips 27M2N5500 are un design premiat, care dispune de tot ceea ce au nevoie utilizatorii pentru a se bucura de o experiență de joc fluidă și de o performanță excelentă, dar care acordă în același timp o mai mare atenție sustenabilității. Noul produs încorporează un panou Fast IPS de 27” (68,5 cm) cu rezoluție QHD și rată de reîmprospătare de 180 Hz, timp de răspuns MPRT de 0,5 ms, certificare HDR400, totul într-un design complet nou și ecologic.

Imagini captivante și jocuri mai fluide

Avantajul monitorului Evnia 27M2N5500 constă în panoul Fast IPS, care oferă imagini în mișcare mai fluide și mai captivante cu până la 1.07 M de culori grație certificării VESA HDR 400. De asemenea, monitorul are un contrast bogat, cu tonuri profunde de negru și o paletă de culori vibrante.

În plus, noul monitor dispune de o rată de reîmprospătare de 180Hz și un input lag redus pentru jocuri ultrarapide, fără prezența efectelor neplăcute, precum motion blur sau ghosting. Pentru o experiență de gaming și mai bună, acest monitor este echipat cu mai multe funcții precum Smart MBR (Motion Blur Reduction), timp de răspuns de 0,5 ms MPRT și funcționalitate Adaptive-sync pentru o afișare optimă a imaginilor în mișcare. Fiecare scenă umbrită beneficiază de și mai multe detalii fără a fi supraexpuse grație funcției ShadowBoost care îmbunătățește și luminează zonele întunecate. Pentru a îmbunătăți precizia de a ținti inamicii, Philips Evnia 27M2N5500 include funcția Smart Crosshair care afișează un reticul pe centrul ecranului, util pentru o acuratețe sporită în jocurile de tip FPS.

Design premiat și prietenos cu mediul

Pentru prima dată în portofoliul Philips de monitoare destinate gamingului, picioarele suportului sunt fabricate din plastic reciclat în proporție de 35%, iar șasiul monitorului este fabricat din 85% din plastic reciclat post-consumator. Această realizare are ca scop reducerea amprentei pe care monitorul o are asupra mediului.

„Evnia face în mod clar o tranziție importantă către o sustenabilitate mai mare. Una dintre valorile noastre este aceea de a fi un jucător cu un impact pozitiv în industrie și în ceea ce privește grija față de mediu. Privim cu mândrie această nouă abordare a designului și sperăm să inspirăm o schimbare reală în gaming.”, a precizat Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing & Deputy Director Marketing EU la Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM).

Creat pentru a îmbunătăți experimentarea jocurilor video și pentru a oferi performanțe remarcabile, Evnia 27M2N5500 este echipat cu funcții special concepute atât pentru sesiuni lungi de gamig, cât și pentru utilizarea zilnică. Acest efort deosebit a primit premiul Red Dot 2023 și iF Design Award 2023. Noul model include o serie de caracteristici destinate confortului în timpul utilizării precum baza Smart Ergo Base care permite reglaje ergonomice complete, modul Low Blue Mode pentru a proteja ochii de perioadele lungi de expunere la lumina albastră, meniu OSD actualizat sau o tastă de comutare a meniului EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran.

Preț și disponibilitate

Noul model Philips Evnia 27M2N5500 este alegerea potrivită pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile de joc sau să își actualizeze configurația desktop cu un monitor rapid care oferă imagini captivante.

Philips Evnia 27M2N5500 va fi disponibil începând cu luna iunie la prețul recomandat de 1240 lei.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.