SteelSeries lansează căștile de gaming Arctis Nova 5 împreună cu 100 de preseturi audio personalizabile

SteelSeries lansează astăzi o nouă pereche de căști wireless de gaming, Arctis Nova 5, menită să îmbunătățească experiența de gaming pe toate platformele și să satisfacă cele mai înalte pretenții ale jucătorilor.

Mai mult decât atât, odată cu lansarea noilor căști, SteelSeries face disponibilă și aplicația Nova 5 Companion, prima aplicație care le dă acces jucătorilor la peste 100 de preset-uri audio personalizabile.

Căștile Arctis Nova 5 vin cu o autonomie impresionantă de peste 60 de ore și posibilitatea de a comuta rapid între conexiunea wireless de 2.4GHz (ce foloseste un dongle USB-C) și Bluetooth 5.3 printr-o singură apăsare de buton, pentru sesiuni neîntrerupte de gaming indiferent de platforma pe care joci.

Pentru mai multe detalii despre căștile Nova 5 și aplicația Nova 5 Companion, vedeți mai jos comunicatul oficial de presă.

Comunicat de presă
CHICAGO – 14 mai, 2024 – De la creatorul revoluționarei linii de căști Arctis Nova, SteelSeries, brandul original de esports care fuzionează gaming-ul și cultura și lider international în domeniul perifericelor pentru gaming și esports, astazi se extinde familia Arctis odată cu introducerea seriei de căști Arctis Nova 5 și al aplicației Companion Nova 5.

De la cel mai nou membru al premiatei linii Arctis Nova de căști, echipele de design și de inginerie și-au propus să realizeze ceva nou având trei scopuri inovatoare în gând; să creeze o experiență audio mai bună pentru jocurile pe care oamenii le joacă pe Xbox și Playstation; să dezvolte căști wireless care să fie în același timp și premium dar și convenabile ca pret; și să le permită gamerilor să joace mai mult și mai bine. Rezultatul este Arctis Nova 5, și Aplicația Nova 5 Companion, prima aplicație care le dă access jucătorilor la peste 100 de preset-uri audio, libertatea de Quick Switch Wireless de mare viteză de 2.4GHz sau Bluetooth 5.3 la o apăsare de buton, o extraordinară autonomie a bateriei de 60+ ore, și un preț de $129.99. Acesta este ”luxul convenabil” în cea mai bună formă a lui.

”Inovația este esențială și noi o folosim pentru a debloca puterea imaginației și a depăși limitele și pentru a le oferi gamerilor experiențe audio premium.” spune Ehtisham Rabbani, CEO SteelSeries. ”Introducerea lui Arctis Nova 5 și a aplicației Companion, cu peste 100 de preset-uri audio, este literalmente ‘game-changing’ și asigură utilizatorilor un mare avantaj audio pentru gamingul pe console. ”

Sunetul contează. Când vine vorba de a asigura gamerilor un avantaj competitiv, SteelSeries a fost in fruntea creării de echipament de gaming care a dat standardul în industrie și o forță susținătoare în spatele esports-ului de două decenii. Cum gaming-ul continuă să crească în popularitate, SteelSeries și-a concentrat eforturile pe experiența gamerilor si a definit un stil de viata in gaming, fiind un lider in aceasta miscare. Din Ianuarie 2024, există mai mulți de 3.4 miliarde de gameri în intreaga lume, împărțiți astfel: 887 milioane PC, 334 milioane PlayStation, 247 milioane Nintendo, 227 milioane Xbox si 2.8 miliarde pe telefoane mobile. Aceștia se joacă de obicei pe platforme multiple.

Noul Arctis Nova 5 este perfect echipat pentru gamingul pe console pe Xbox, PlayStation, Nintendo Switch și alte platforme.

Aplicația Nova 5 Companion – Prezentand o aplicație revoluționară, care oferă peste 100+ audio preset-uri dedicate gamingului care au fost dezvoltate meticulos și făcute special pentru fiecare joc de către ingineri audio, jucători profesioniști de esports și dezvoltatori de jocuri. Gamerii pot sa isi schimbe preset-urile audio in timp real, fără să părăsească jocul, avand astfel un avantaj competitiv distinct. Auzi ce alții nu pot cu profile audio precise pentru jocuri de top cum ar fi Fortnite, Apex Legends, Minecraft etc.
Drivere magnetice Neodymium – Gamerii pot auzi totul cu un peisaj sonor ultra detaliat: sunete înalte clare, sunete medii precise și un bas adânc. Driverele magnetice Neodymium sunt special proiectate dintr-un metal rar pentru a asigura experiența audio perfectă, indiferent de jocul sau piesa din acel moment.

Comutare rapidă wireless – Preia apeluri cu ușurință in timp ce te joci, schimband din viteza înaltă a 2.4GHz la Bluetooth 5.3 cu o atingere de buton. Conexiunile mobile rămân in standby cand jucătorii sunt înapoi in acțiune, astfel putând primi apeluri. Păstrează EQ-urile Fortnite pe lățimea de bandă de 2.4GHz, fără să afectezi profiluri media specifice pentru audio Bluetooth.

Gaming pe mai multe platforme – Un dongle compact USB-C permite gamerilor să schimbe între toate sistemele, cum ar fi Xbox, PlayStation, Switch, PC, Meta Quest, dispozitive portabile, precum și telefoane și tablete care au conectivitate USB-C.

Microfon ClearCast 2.X – 2X lățimea de bandă, , 2X claritatea. Microfonul ClearCast al celor de la Steelseries are un nou cip pentru lățimea de bandă, care suportă 32KHz/16Bit audio, pentru a menține comunicațiile clare si curate. Gamerii pot să supraîncarce vocalizele și mai mult cu, Noise Cancellation dezvoltată prin I.A. Sonar. Această funcție se regăsește pe PC și este cel mai bun mod de a reduce zgomotul din ambele părți în apeluri. Un design unic integrează cu ușurință microfonul în cască, atunci când acesta este retras la maxim, pentru a fi purtate în mers.

60+ ore de gaming wireless – O autonomie a bateriei de 60+ ore înseamnă o încărcare completă care durează 8 ore pe zi, timp de 7 zile consecutive. Un USB-C cu încărcare rapidă oferă încă 6 ore de baterie în 15 minute de încărcare.

Sonar Audio Software Suite – primul EQ parametric pro-grade conceput pentru gameri. Proiectat în mod specific să încarce ultra rapid orice căsti de gaming și să ofere nenumărate moduri de a controla microfonul, sunetul în jocuri și chat-ul echipei, Sonar permite gamerilor să-și ajusteze fiecare frecvență in parte și să auda sunetele care contează cel mai mult.

Arctis Nova 5 Series sunt disponibile la SteelSeries.com și la magazine selectate din întreaga lume pentru următorul preț recomandat:
Arctis Nova 5/5X/5P Wireless – NA $129.99 | EMEA €139.99 | APAC $139.99
SteelSeries Sonar Audio Suite – Descarcă gratuit la: SteelSeries.com/gg/sonar. “

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.