Motorola lansează cinci noi dispozitive din gama Moto G la prețuri accesibile

Motorola continuă să lanseze pe piață smartphone-uri cu specificații de top, dar la prețuri destul de accesibile. De curând au fost anunțate cinci noi dispozitive din gama moto g.

Primul dintre acestea este Moto g200 5G ce dispune de un procesor Snapdragon™ 888 + 5G. Conform comunicatului de presă, ”procesorul permite experiențe de gaming optime și jocuri îmbunătățite cu AI, făcând dispozitivul cu 20% mai rapid la comenzile utilizatorilor”.

Acest model dispune de o cameră ultra-high-resolution de 108 MP și are o rată de refresh de 144 Hz. Smartphone-ul a fost dezvoltat pentru utilizatorii care își doresc un telefon cu performanțe la nivel de flagship și viteze 5G, dar care să fie și accesibil. Prețul acestuia pornește de la 449.99€ și va fi disponibil în următoarele săptămâni în Europa.

În plus față de moto g200 5G, Motorola lansează și modelele moto g71 5G la prețul de 299.99€, moto g51 5G la 229.99€, moto g41 și moto g31, la 249.99€ respectiv 199.99€. Fiecare dintre aceste dispozitive vine cu o serie de caracteristici destul de atrăgătoare pentru gamele de preț în care se încadrează, precum viteze 5G, ecrane performante, sisteme de camere pentru toate genurile de fotografii, sau o durată de viață a bateriei prelungită.

Puteți vedea toate detaliile legate de specificații tehnice ale celor cinci modele noi și prețuri pe site-ul Motorola.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.