GTA 6 arată incredibil! Iată primul trailer oficial și primele informații despre joc

În final, s-a întâmplat! La 10 ani de la lansarea lui GTA 5, Rockstar Games confirmă în mod oficial existența unui GTA 6. Și o face printr-un trailer care împletește iscusit informații despre proporțiile jocului, dar și despre diversitatea pe care ne-o oferă lumea din viitorul joc.

Urmărește trailerul mai jos și citește în continuare pentru a afla mai multe informații despre joc:

Deși anumite detalii despre oraș și despre protagoniști erau cunoscute deja din leak-uri, este plăcut să avem în sfârșit un anunț oficial, alături de imagini care ne permit să înțelegem mai multe lucruri despre viziunea grandioasă a celor de la Rockstar pentru noul joc.

Așadar, iată cele mai importante informații pe care le cunoaștem după lansarea noului trailer:

  • Acțiunea jocului are loc în statul Leonida (inspirat din Florida), care include orașul Vice City (inspirat din Miami) dar și vastele împrejurimi ale acestuia;
  • Pentru prima dată în seria GTA, unul dintre protagoniști este de sex feminin, numele său fiind Lucia;
  • Trailerul se concentrează pe povestea Luciei și a iubitului său, cei doi fiind parteneri de tâlhărie precum celebrii Bonnie și Clyde;

  • Având în vedere prezentarea mai multor clipuri sociale de tip TikTok în trailer, acțiunea pare să se întâmple în prezent, trendurile tehnologice actuale fiind și parte din joc.
  • Grafica din GTA 6 este cu mult îmbunătățită, iar nivelul de detaliu este la un alt nivel.  În trailer putem observa clădiri cu geamuri prin care putem vedea în interior, apa mării este redată cu mai mult realism, plajele conțin foarte multe NPC-uri cu activități distincte, vegetația este variată și densă, iluminarea scenelor de noapte arată superb, iar cantitatea și diversitatea de animale sălbatice, pietoni și vehicule face ca lumea jocului să prindă viață.

  • GTA 6 se lansează în 2025 pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S;
  • Chiar dacă ai un PC sau laptop gaming capabil, probabil nu vei juca GTA 6 prea curând. Versiunea PC nu a fost încă anunțată și probabil nici nu va fi prea curând. GTA 5 a apărut pe PC la aproximativ 2 ani după console;
  • Nu vor exista versiuni PS4 / Xbox One.

Cel mai probabil, jocul este programat să se lanseze în perioada ianuarie-martie 2025, dacă este să ne luăm după previziunile financiare uriașe ale publisher-ului Take-Two pentru anul financiar 2025 (care se termină pe 31 martie 2025). Aceste previziuni au fost prezentate în luna mai a acestui an și au fost justificate prin lansarea ”mai multor jocuri revoluționare care vor seta noi standarde în industrie”.

Vouă care vi se pare cel mai interesant lucru la acest trailer?

Galerie foto:

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.