Primul trailer pentru filmul Uncharted a fost dezvăluit

După ani de amânare cauzate de probleme de producție, Nathan Drake apare în sfârșit pe marile ecrane. Filmul Uncharted, cu Tom Holland în rolul lui Nathan Drake, Mark Wahlberg în rolul lui Victor „Sully” Sullivan și Sophia Ali în rolul lui Chloe Frazer, vor ajunge în cinematografe pe 18 februarie 2022. Sony a lansat primul trailer pentru noul film PlayStation Productions joi seară.

Primul trailer al fimului Uncharted îl arată pe Holland în pielea unui Nathan Drake mai tânăr, undeva între Drake la 30 de ani, cu care ne-am obișnuit în toate jocurile Uncharted, și copilul Drake, pe care îl vedem în Uncharted 3 și 4. Intriga acestei aventuri începe când barmanul Nate, în căutarea comorii lui Magellan, se întâmplă să întâlnească un co-vânător de comori cu același scop: Sully, versiunea lui Wahlberg.

Se pare că Nate, Sully și una din fostele iubite ale lui Drake din jocuri, Chloe, își vor uni forțele împotriva antagonistului fără nume interpretat de Antonio Banderas — obișnuit cu scenariul de hoț de comori după Thick as Thieves din 2009.

Filmul va recrea câteva momente iconice din franciza lui PlayStation, inclusiv secvența avionului de marfă din Uncharted 3 sau — ceea ce pare a fi — secvența petrecerii de bogați de la începutul lui Uncharted 4. Nate îl menționează și pe fratele său Sam în trailer, personaj care părea că nici nu există până în al 4-lea joc.

Într-o postare pe blogul Naughty Dog a co-regizorului Uncharted 4, Neil Druckmann (regizor și al serialului The Last of Us) a menționat că misiunea regizorului Ruben Fleischer a fost să realizeze un film „atât pentru fanii înfocați ai jocului, cât și pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu franciza”, și că el crede că „ambele tipuri de public vor fi la fel de captivate de acest film incredibil de distractiv și plin de acțiune”.

La paisprezece ani de la lansarea originalului Uncharted, filmul iese în sfârșit din găoace pe 18 februarie 2022.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.