AMD a lansat driverele noi pentru seria de GPU-uri RX 7900

AMD a lansat în cursul zilei de ieri cele mai recente drivere Software Adrenalin 23.1.2, care din păcate, îi lasă din nou cu ochii în soare pe posesorii de GPU-uri AMD din generații mai vechi. Noile drivere încă sunt exclusive pentru seria Radeon RX 7900.  

Noile drivere AMD Software: Adrenalin Edition 23.1.2 sunt destinate exclusiv modelelor RX 7900 XT și RX 7900 XTX și aduc în plus atât suportul pentru Forspoken, cât și pentru compilatorul IREE folosind interfața MLIR pe Vulkan. În plus, vin și cu extensii suplimentare pentru Vulkan. AMD a remediat și eroarea ‘Delayed Write Failed’ care își făcea apariția pe Windows 11 versiunea 22H2, performanță scăzută în Space Engine, dar și problemele întâmpinate de gameri în Emergency. Au rămas totuși câteva probleme nerezolvate, pe care cei de la AMD le-au specificat în articolul cu notele de lansare

Toate bune până acum, dar totuși, e destul de ciudat faptul că nu a mai fost lansat niciun driver nou pentru celelalte modele de plăci video AMD de peste o lună (8 decembrie 2022) – nici măcar pentru (încă) noul RX 6950 XT. Cu alte cuvinte, majoritatea utilizatorilor care au o placă video AMD și vor să se joace de exemplu Forspoken sau Valheim, nu beneficiază încă de o optimizare ca la carte. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.