Netflix ar putea fi cumpărat de Microsoft

Cu siguranță ai auzit deja că Microsoft plănuiește una dintre cele mai mari achiziții din lumea gaming-ului. Ei bine, se pare că lista de cumpărături a celor de la Microsoft nu se oprește la Activision Blizzard. Potrivit Reuters, următoarea companie pe care a pus ochii Microsoft este Netflix. 

Reuters subliniază că cele două companii au deja un parteneriat de lungă durată, ceea ce ar face ca tranzacția să fie destul de logică: “Cele două companii sunt deja strâns legate. Netflix a ales Microsoft că partener de publicitate pentru un nou abonament susținut de reclame. Președintele Microsoft, Brad Smith, face și el parte din consiliul de administrație al Netflix. O parte din rațiunea unei posibile înțelegeri este că Microsoft dorește să ofere un serviciu de streaming de jocuri video pe mai multe dispozitive.” 

Mai mult decât atât, Netflix încearcă de ceva timp să intre în lumea gaming-ului. Nu putem spune că a avut cine știe ce succes până acum, însă având un partener că Microsoft, cu siguranță i-ar crește șansele considerabil. 

Momentan nu a confirmat nimeni această idee, dar e totuși un subiect de discuție interesant. În mod clar ar avea extrem de mult sens o astfel de tranzacție, dar cel mai probabil nu va fi confirmat nimic în curând. Cel puțin la începutul anului viitor, Microsoft va fi ocupat cu tranzacția Activision Blizzard cu care ne tot amenință de un an. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.