Începând de azi, mașinile Tesla vor putea rula jocuri pe Steam

Elon Musk a declarat de prin 2018 că ar vrea să aducă industria de gaming mai aproape de mașinile Tesla. Vara trecută a anunțat că face progrese în acest sens, iar astăzi, Tesla a postat pe Twitter un anunț conform căruia modelele S și X vor primi suport pentru Steam. 

Automobilele Tesla au cochetat și până acum cu gaming-ul, însă mai timid, cu doar câteva jocuri precum Sonic sau Cuphead. Începând de acum însă, vor fi disponibile și titluri AAA precum Cyberpunk 2077 sau Elden Ring. Conform notelor de lansare ale update-ului, jocurile nu vor fi disponibile pe orice model S sau X, ci doar pe cele fabricate în 2022 sau modele mai noi, cu 16GB memorie RAM. Elon Musk a promis totuși într-un răspuns pe Twitter că în viitor vor fi incluse și alte modele mai vechi. 

În trailerul publicat pe contul Tesla vedem un controller de PlayStation 5, însă potrivit lui Elon Musk, gamerii vor putea să conecteze și o tastatură și un mouse la mașină. Deși.. nu știu de ce ai face asta. 

Dacă îți faci deja griji cu privire la siguranța în trafic, poți sta liniștit, pentru că mașinile Tesla au și câteva limitări pentru sesiunile de gaming. Anul trecut, compania a fost investigată de către Administrația Naționala pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, care a determinat Tesla să permită accesul la jocuri doar atunci când mașina este parcată. O veste proastă pentru pasagerii care se plictisesc în mașină, dar cu siguranță au fost astfel evitate o mulțime de evenimente neplăcute. 

Uite cum arată noua consolă de gaming Tesla: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.