ASUS pregătește un laptop de 18″ și un gamepad ROG pentru CES 2023

CES 2023 e mai aproape decât ne dăm seama, iar producătorii au început deja să lanseze diverse teasere cu primele noutăți din 2023. Printre ei se află și ASUS, care a dezvăluit pe Twitter câteva dintre produsele care vor participa la evenimentul din Las Vegas. Printre cele mai importante noutăți pentru gameri se numără un laptop cu diagonală de 18”, un gamepad marca ROG, dar și un monitor OLED de 27” despre care am vorbit deja aici.

Cu ce ne mai poate surprinde un laptop de gaming? Există deja pe piață modele cu cele mai noi tehnologii și componente, cu tot felul de ecrane, cu sau fără RGB. Ei bine, se pare că ASUS, Alienware și Razer au planuri mari pentru 2023. Mari la propriu, pentru că toți cei trei producători au anunțat deja că plănuiesc lansarea unor laptopuri de gaming uriașe. ASUS de exemplu, a publicat pe Twitter un teaser pentru un nou laptop de gaming ROG, declarând că “se apropie ceva mare”. 

Potrivit zvonurilor, noul laptop de gaming ROG va avea o diagonală de 18 inch și va fi echipat cu Intel Core Raptor Lake HX gen 13 și cel mai probabil cu o placă video GeForce RTX 40. 

ASUS a anunțat și debutul unui adversar de temut pentru atât pentru  Wolverine V2 Pro al lui Razer, cât și pentru noul DualSense Edge pe care îl lansează Sony pe 26 ianuarie. Momentan nu știm foarte multe despre noul gamepad, însă cei de la ASUS l-au descris pe scurt așa: “Comenzi personalizate. Evoluat.” Potrivit teaserului publicat pe Twitter pe 20 decembrie, va avea, bineînțeles, iluminare RGB, dar și un ecran integrat în partea de sus. 

 

ASUS va fi printre primii producători care își vor prezenta produsele în cadrul CES 2023, pe 3 ianuarie la ora 10:00 (PST). 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.