Razer a lansat Wolverine V2 Pro, un nou controller pentru PlayStation 5

Razer a anunțat azi lansarea noului controller pentru PC și PS5, Wolverine V2 Pro. Noua generație are conexiune HyperSpeed ​​Wireless 2,4 Ghz și 6 butoane programabile. 

Pe lângă elementele specifice DualSense precum touchpad-ul și butoanele de bază sau schema de culori, Wolverine V2 Pro are câteva caracteristici în plus: D-pad-ul este poziționat mai jos, sub stick-ul din stânga (vezi controller Xbox), pe spate are 6 butoane care pot fi personalizate și nu în ultimul rând, luminează frumos în mai multe culori, cu ajutorul Razer Chroma. 

Wolverine V2 Pro este primul controller de jocuri Razer care permite conectivitate wireless HyperSpeed ​​de 2,4 Ghz. Suportă și conexiune Bluetooth, care e de folos atunci când vrei să modifici culorile prin Chroma sau să reprogramezi butoanele și sensibilitatea lor. În cazul ăsta va trebui să conectezi gamepad-ul la un telefon cu Android sau iOS.  

“Fiind îmbunătățite cu tehnologia Razer™ HyperTrigger, declanșatoarele de pe spatele lui Wolverine V2 Pro sunt perfect adaptate pentru pasionații de jocuri de tip racing și FPS. Cu HyperTrigger, jucătorii pot trece de la o cursă mai lungă și o apăsare mai precisă a butoanelor în jocurile racing, la click-uri rapide, care se simt ca un mouse de gaming Razer”, au declarat cei de la Razer în comunicatul de presă publicat astăzi. 

Gamepad-ul se livrează împreună cu un dongle USB tip A (pentru HyperSpeed ​​Wireless 2,4 GHz), un cablu USB – USB Type-C cu o lungime de 3m și două capace pentru stick-uri. Prețul recomandat de Razer este de $249.99 USD / 299.99 EUR. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.