God of War Ragnarok primește New Game Plus în primăvara anului 2023

Ai terminat deja God of War Ragnarok, dar ai vrea să te mai joci? Avem o veste bună pentru tine: Studio-ul Santa Monica a anunțat că jocul va primi un mod New Game+ în primăvara anului viitor. 

“Știm că mulți dintre voi v-ați întrebat, așa că suntem bucuroși să confirmăm că New Game Plus va fi disponibil în #GodofWarRagnarok în primăvara anului 2023! Vom împărtăși mai multe detalii odată ce ne vom apropia de lansare!”, au declarat cei de la Santa Monica în anunțul publicat pe Twitter. 

 

Din păcate nu avem încă mai multe detalii despre ce presupune mai exact modul New Game Plus. Dacă luăm însă în considerare update-ul pentru titlul anterior lansat în 2018, putem face totuși câteva presupuneri. Atunci, modul New Game+ a venit cu mai multă putere pentru inamici, toate echipamentele și talismanele din joc și câteva în plus și opțiunea de a da skip unor scene cinematice. 

Așa cum ne așteptam, God of War Ragnarok a avut un succes răsunător, depășind peste 5,1 milioane de unități vândute în prima săptămână de la lansare. Mai mult decât atât, a primit și mai multe premii în cadrul evenimentului The Game Awards din noiembrie – Best Narrative, Best Score and Music, Best Audio Design, Best Performance (Christopher Judge), Best Action/Adventure și Innovation în Accessibility. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.