ASUS a prezentat primul monitor OLED 27” din portofoliul companiei

Monitoarele OLED de 27” încep să-și facă apariția într-un ritm destul de accelerat. După ce LG a anunțat luna trecută primul lor monitor gaming OLED cu aceste dimensiuni, a venit și rândul celor de la ASUS să intre în joc. Pe 8 decembrie, compania a postat pe Twitter un teaser pentru un nou monitor de gaming de 240Hz. 

Noul model se numește ROG Swift PG27AQDM și este primul monitor de gaming OLED al companiei cu o dimensiune de 27 de inch. În teaserul de pe Twitter au fost prezentate pe scurt câteva detalii. Până acum știm că monitorul va avea un refresh rate de 240 Hz cu afișaj 1440p (2560 x 1440) și un aspect 16:9. Va avea margini ultra-subțiri, un design reîmprospătat dar specific seriei ROG, cu elemente roșii și gri, iluminare RGB pe partea din spate sub forma logo-ului ROG și un suport cu trei picioare. 

 

Momentan sunt singurele specificații și detalii anunțate, însă potrivit celor de la ASUS, în mai puțin de o lună vor fi dezvăluite toate informațiile despre ROG Swift PG27AQDM, dar și alte produse care își vor face apariția în portofoliul companiei. Lansarea oficială va avea loc în cadrul CES 2023, care se va desfășura în perioada 5 – 8 ianuarie 2023. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.