Cel mai nou trailer pentru Gotham Knights introduce Conclavul Bufnițelor

Cel mai recent trailer pentru Gotham Knights a avut premiera la evenimentul DC FanDome din weekend. Este un simplu trailer axat pe poveste, având în focus misteriosul Conclav al Bufnițelor (Court of Owls), principalii răufăcători din joc.

Pinguinul oferă câteva indicii despre această conspirație înfricoșătoare — despre care urmașii lui Batman au să afle curând că e cât se poate de reală. Cei patru membri jucabili ai familiei lui Batsy, așa zișii Gotham Knights — Nightwing, Batgirl, Robin și Red Hood — cad în ghearele organizației oculte unul câte unul.

Introdus într-o poveste populară de benzi desenate din 2011, Conclavul Bufnițelor este constituit din conducătorii secreți ai Gotham, elitele înstărite ale orașului ce poartă măști venețiene concepute să semene cu bufnițele — deși într-un mod mult mai minimalist. După cum arată și trailerul, nu sunt un simplu club de recreere pentru miliardari, ci aceștia au la dispoziție asasini bine înarmați (cunoscuți ca Talons în benzi desenate).

Gotham Knights este dezvoltat de WB Games Montreal — studioul responsabil pentru Arkham Origins și o parte din Arkham Knight — și, deși intriga pare o continuare naturală a seriei Arkham după finalul sfâșietor din Arkham Knight, de fapt jocul nu este setat în aceeași versiune a universului DC. Aceasta este o continuitate / timeline complet diferit(ă).

Gotham Knights nu a fost singurul joc video DC prezentat în cadrul DC FanDome. Am avut ocazia să vedem mai multe imagini și cu Suicide Squad: Kill the Justice League.

Gotham Knights urmează să apară în 2022 pe PC, PS5 și Xbox Series X / S — recent fiind listat și pe Steam, pentru cei înarmați cu sisteme gaming capabile.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.