Faza 3 a concursului Might & Magic Heroes VI Collector’s Edition

Proba a treia a concursului nostru sună cam aşa:

Trimite-ne un mail la:

Adresa: info <at> overheat <punct> ro

Cu subiectul: CONCURS HEROES VI – Nume facebook (exemplu: CONCURS HEROES VI – Roberto Teodorescu)

Mesajul: Un mic text (poate fi un singur paragraf) în care ne spui care este jocul tău preferat şi ce ţi-a plăcut/ce îţi place cel mai mult la el. Încercaţi totuşi să nu faceţi mesajul prea simplist, ci să adăugaţi ceva conţinut, spre exemplu (dar nu neapărat) mecanici de joc preferate, momentele cele mai distractive, buguri care făceau jocul mai fun decât ar fi trebuit etc.

Exemplu prost 🙁 : Mi-a plăcut GTA 3 pentru grafică.

Exemplu bun 🙂 : Jocul meu preferat este GTA 3 în mare parte pentru că prezentarea grafică a permis explorarea oraşului Liberty City de la nivelul străzii, iar această perspectivă a făcut ca furatul maşinilor şi evitarea poliţiştilor să fie cu atât mai palpitantă. Mai mult decât atât, arsenalul din GTA 3 era atât de diversificat încât puteai provoca haos în zeci de feluri. Nu am jucat GTA 3 pentru poveste, ci pentru distracţie nelimitată pe străzile oraşului.

Rugămintea mea este pe cât posibil să nu copiaţi tiparul din exemplul de mai sus (nu este exemplul suprem – l-am construit doar ca să înţelegeţi în mare cam ce ne dorim). Dorim să vedem abordări originale şi ştim că aveţi multe de oferit în acest sens.

Proba are 5 puncte, însă – ATENŢIE – puteţi câştiga 2 puncte bonus dacă ne impresionaţi prin entuziasmul sau originalitatea cu care scrieţi despre joc.

ANUNŢ: PROBA A PATRA va fi simplă şi va necesita o intervenţie minimă din partea voastră. Ea va fi deschisă de mâine până poimâine (Vineri 18 Noiembrie, ora 23:59:59). Datorită procesului de numărare a punctelor, câştigătorul va fi anunţat Sâmbătă şi nu Vineri, cum programasem iniţial.

Succes!

Pentru o prezentare detaliată a premiului, click aici! Pentru prima probă de concurs, click aici! Pentru a doua probă, click aici!

UPDATE: TOATE PROBELE DE CONCURS SUNT DESCHISE PÂNĂ PE 18 NOIEMBRIE, ceea ce înseamnă că cine nu a realizat sarcinile din faza 1 şi faza 2 o poate face oricând.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. Mai este valabila faza 2 de concurs? Ca nu scrie nicaieri daca s-a inchis sau mai pot continua si fazele anterioare.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.