Battlefield 3 Tip – Cum te poţi folosi de MAV-uri ca să ajungi în locuri înalte

În clipul următor vă veţi delecta cu o tehnică de a ajunge în locuri inaccesibile în mod normal în Battlefield 3. Aveţi nevoie doar de un partener care să îşi aleagă să fie Recon (Sniper) şi să aibă echipat MAV-ul (Micro Air Vehicle).

În mod normal MAV-ul este folosit pentru zbor de recunoaştere şi transmiterea poziţiilor inamice către membrii echipei tale, însă se pare că dacă stai pe MAV-ul unui coechipier, poţi să zbori odată cu micul aparat, oriunde te duce acesta.

Dacă două persoane sunt Recon cu MAV echipat, se pot ajuta una pe alta (pe rând) să ajungă în poziţii avantajoase de snipe-uială.

În filmuleţul de mai jos veţi vedea aplicabilitatea practică a acestei mici şmecherii. Veţi putea observa şi un o pasiune ascunsă aprotagonistului, care pare să iubească atingerea suavă a lamei ascuţite de cuţit pe pielea coechipierului nevinovat.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.