[Concurs #15ani] Câștigă 100 de coduri early access pentru Space Punks

Cel de-al treilea concurs din seria aniversară începută luni, când Overheat.ro a împlinit 15 ani de activitate, vine cu o super surpriză!

Astăzi, premiile vin din partea Jagex Partners și vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit.

Avem de dat 100 de coduri coduri digitale pentru looter-shooter-ul sci-fi Space Punks. Fii printre primii 100 de înscriși și primești acces la joc. Astfel, vei putea juca Space Punks chiar de astăzi, în early access, total gratuit.

Codurile pot fi activate pe PC, în Epic Games Store, după completarea mail-ului în widget-ul de la finalul articolului.

Despre Space Punks:

Space Punks este noul looter-shooter SF free-to-play dezvoltat de Flying Wild Hog și publicat de Jagex Partners, care se află în faza de Early Access pe PC, fiind disponibil exclusiv prin Epic Games Store. Space Punks este un action role-playing game bombastic dezvoltat de studioul din Cracovia al Flying Wild Hog și publicat de Jagex Partners. Proiectul a ajuns în faza de Early Access, fiind disponibil în mod exclusiv pe Epic Games Store.

Jucătorii pot încerca jocul activând una dintre cheile puse la bătaie în acest giveaway. Cei care nu prind una din cheile oferite pot achiziționa un Founders Pack de pe Epic Games Store aici: www.epicgames.com/store/p/space-punks. Pe lângă garantarea accesului la joc în faza Early Access, Founders Pack este disponibil sub forma a două pachete cu beneficii extra:

Swag Pack: Pe lângă dreptul de participare la Early Access, acest pachet de bază include și cele patru personaje principale. În plus, oferă acces la Season 1 Battle Pass for Open Beta și vine cu fundaluri exclusive, patru emotes, și bonusurile Epic Cape și efectul Epic Dash. Preț: 29.99 USD / 23.99 Euro
Splendor Pack: Adresându-se fanilor adevărați, acest pachet special conține în plus față de Swag Pack patru Epic Character Skins, Epic Player Entrance și alte surprize. Preț: 49.99 USD / 39.99 Euro

Dacă ai un PC de gaming, află că Space Punks va intra în faza de Open Beta în această iarnă, versiunea de console urmând să fie lansată în 2022.

Mecanism de participare:

Vei primi un cod de Space Punks early access, activabil pe Epic Games Store, dacă ești printre primii 100 înscriși în formularul de mai jos.

Codul îl vei primi pe mail. Dacă nu îl primești în 15-30 de minute, verifică și folderul de spam!

Condiții și termen de înscriere:

Fiecare participant se poate înscrie o singură dată.

Dacă vrei să faci o faptă bună, dă un share către prietenii tăi. Sigur se vor bucura :)!

Prin înscrierea în concurs, ești de acord să furnizezi adresa ta de e-mail către Godankey.com pentru a-ți trimite codul de joc.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

    • Salut, Florin. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci o adresa de email in formularul de la sfarsitul articolului, unde sa iti fie trimis codul pentru joc.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.