Concurs!!! Câștigă ediția de colecție Heroes VI

Dragi concetăţeni,

A venit momentul mult aşteptat! Începe cursa pentru câştigarea unui pachet Heroes VI Collector’s Edition nou-nouţ, nerăbdător să fie desigilat de către viitorul său stăpân!

Deși am prins mare drag de acest premiu, cred ca e mai potrivit ca el să fie în colecția unui fan Heroes (și desigur, al Overheat). Astfel, după multe negocieri intense şi bătaie de cap, echipa noastră dragă a decis în unanimitate mecanismul de concurs: simplu, draguț, care să te implice pe tine, gamer ce eşti!

În perioada de concurs (Luni, 07.11.2011 – Vineri, 18.11.2011)  va trebui să te implici într-o serie de activităţi pe care, dacă le vei duce la capăt cu succes, vei avea şanse maxime la premiu. Nu îţi imagina că va trebui să construieşti o centrală hidroelectrică. Va trebui doar să ne arăţi că eşti pasionat de jocuri în general.

Ne-am gândit mult la ce probe de vitejie să te supunem pentru a deveni un erou în gaming! Iar pentru a îți face experiența cât mai plăcută, te vom supune la 4 probe de anduranță, care să te ducă pe un drum irecuperabil, calea Overheat!
Fiecare misiune îndeplinită îți va aduce un punctaj și vei putea aduna în total 20 de puncte, plus 2 bonus – ce va putea fi obținut la una din probe. Pentru a le câștiga trebuie să fii mereu pe fază și să ne urmărești zilnic. Pe 18 noiembrie vom realiza un clasament cu toți participanții la concurs și vom stabili fericitul posesor al premiului! Iar dacă vom avea mulți doritori Heroes VI cu același puncjat, tragerea la sorți va fi singura soluție! Nu vă faceți griji, va fi totul filmat și corect, cum dealtfel ne stă în fire!

La concurs poate participa oricine, însă regula de aur este că premiul poate fi trimis doar pe teritoriul țării!

——————————————————————————————————————————————–

Începem concursul cu o primă cursă –  dă-ne un like pe pagina noastră de Facebook şi un mic comentariu (pe respectiva pagină) prin care să ne spui care ţi se pare că este cel mai cool lucru inclus în pachetul Heroes VI Collector’s Edition – această probă valorează 5 puncte.

http://www.facebook.com/Overheat.ro

Succes!

Pentru o prezentare detaliată a premiului, click aici!

UPDATE 12 Noiembrie: Proba a doua este online! Click!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

3 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.