Faza 2 a concursului Might & Magic Heroes VI Collector’s Edition

Ai terminat proba 1? Ai dat like şi comment pe pagina de Facebook? Bun. Ai adunat 5 puncte!

Dacă nu ai făcut asta încă, mai ai timp, căci proba 1 rămâne deschisă până la finalul concursului.

Proba a doua a concursului este simplă. Postează cel puţin 5 comentarii pe articole recente din next.overheat.ro pentru a acumula alte 5 puncte. Prin articole recente înţelegem oricare dintre articolele prezente pe prima pagină a site-ului.

Trebuie să luaţi în calcul câteva aspecte importante:

1) Comentaţi sub numele pe care îl aveţi şi pe Facebook, pentru ca noi să vă putem acumula punctele. Facebook este şi modalitatea prin care vom contacta câştigătorul.

2) La această probă se pot obţine 5 puncte. 1 comentariu = 1 punct (deci dacă postaţi 3 comentarii aveţi  3 puncte)

3) Comentariile trebuie să fie relevante şi să conţină cel puţin 5 cuvinte. Comentarii de genul (“Da”, “nu”, “mişto”, “îmi place”) nu sunt considerate valide, căci dorim să evităm superficialitatea. În caz că nu eşti convins de calitatea comentariului lăsat de tine, ar fi indicat să comentezi şi la alt articol. Dacă ai scris 5 comentarii, dintre care unul este la limita regulamentului, recomandăm să mai faci unul.

4) În cazul în care comentaţi de două ori consecutiv (fără intervenţia altcuiva între cele două comentarii) la acelaşi articol doar unul dintre comentarii va fi luat în considerare. Prin urmare o practică bună este să comentaţi la articole diferite şi să le răspundeţi celorlalţi comentatori atunci când este cazul.

5) Fiţi destinşi. Promovăm spontaneitatea, creativitatea şi originalitatea. Puteţi să puneţi întrebări, să aduceţi clarificări, să răspundeţi la întrebările altora, să faceţi glume. Socializaţi. Nu o faceţi pentru că trebuie, ci pentru că vă place.

Ne dorim implicarea voastră, astfel încât să creăm o comunitate stabilă de cititori care ne oferă feedback, completări, impresii. Vrem să vă avem aproape şi după finalizarea concursului (apropo, urmează şi alte concursuri).

++++

Pe unii dintre voi este posibil chiar să îi recrutăm în echipa noastră în cazul în care au pasiunea, dorinţa şi talentul de a scrie despre industria de jocuri pe un site serios. Dacă te interesează să fii voluntar în proiectul nostru ne poţi contacta prin formularul de contact sau printr-un comentariu la acest articol, având grijă să ne laşi adresa ta de mail reală ca să îţi putem răspunde.

++++

Succes!

Pentru o prezentare detaliată a premiului, click aici! Pentru prima probă de concurs, click aici! Pentru proba a treia, click aici!

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.