Farming Simulator 22 are puțin mai mulți jucători decât Battlefield 2042 pe Steam

battlefield-2042-farming simulator

Judecând după numărul maxim de jucători concomitenți pe Steam, Farming Simulator 22 de la Giants Software este aparent un joc mai popular decât Battlefield 2042 de la EA. În ciuda faptului că jocurile s-au lansat la doar câteva zile unul de celălalt, cel mai recent Farming Sim bate cel mai recent Battlefield la mai multe capitole — și se pare că discrepanțele nu încetează să apară.

Battlefield 2042 s-a lansat oficial pe console și PC prin Steam și Origin pe 19 noiembrie, și a avut o lansare … tumultoasă. Multe review-uri au remarcat că esența jocului include toate elementele necesare pentru a deveni unul dintre cele mai bune jocuri Battlefield, dar, la momentul actual, DICE mai are de lansat multe update-uri până ca noul BF să-și atingă potențialul real. La momentul scrierii acestui articol, BF2042 are un scor „în mare parte negativ” pe Steam.

Farming Simulator 22 a fost lansat pe 22 noiembrie pentru console și PC prin Steam și Epic. A avut un start ceva mai lin, având un rating „foarte pozitiv” pe Steam. Potrivit SteamDB, numărul maxim de jucători concomitenți în Farming Simulator 22 a fost de 105.636 în urmă cu șapte zile. Battlefield 2042 se află la doar câțiva pași în spatele combinelor și tractoarelor, atingând 105.397 de jucători în urmă cu zece zile.

Deși trebuie să ținem cont că ne raportăm doar la datele de pe Steam, diferențele continuă să crească. Farming Simulator 22 a fost cel mai vândut joc pe Steam săptămâna trecută, depășind 2042 (și 2077). În plus, chiar dacă diferența dintre numărul maxim de jucători de la lansare încoace este aproape infimă, popularitatea lui Battlefield 2042 a continuat să scadă: în 28 noiembrie, cel mai recent număr maxim de jucători în 24 de ore pentru Battlefield a fost aproape jumătate față de cel al Farming Sim; 52.524 de jucători la 94.744. Se pare că posesorii de sisteme și laptopuri gaming preferă un joc bun de farming în detrimentul unui shooter slab, indiferent cât de cunoscută este franciza din care cel din urmă face parte.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.