Cyberpunk 2077 are acum un user score „foarte pozitiv” pe Steam

cyberpunk-2077 steam

Situația lui Cyberpunk 2077 s-a îmbunătățit recent pe Steam. Magnum opus-ul lui CD Projekt RED are acum un rating „foarte pozitiv” din partea utilizatorilor, fiind totodată unul dintre cele mai vândute jocuri de pe platforma lui Valve.

Cyberpunk 2077 a suferit o lansare dezastruoasă și i-a cauzat dezvoltatorului CD Projekt daune grave reputației de la care încă nu și-a revenit. A mers atât de prost încât CD Projekt și-a schimbat complet abordarea pentru a dezvolta mai multe jocuri AAA și expansiuni în paralel, învățându-și lecția și începând să-și promoveze creațiile mult mai aproape de ziua lansării.

Cu toate astea, Cyberpunk 2077 a fost evaluat „în mare parte pozitiv” de utilizatorii Steam de-a lungul timpului. O promoție recentă de 50% reducere — putând fi cumpărat chiar și acum cu 30 de euro în loc de 60 — i-a asigurat jocului științifico-fantastic locul doi pe lista celor mai vândute jocuri de pe Steam — rămânând doar în urma lui Football Manager 2022 — și a stârnit o mulțime de recenzii pozitive proaspete postate de gameri.

Fenomenul a declanșat o îmbunătățire a scorului utilizatorilor pe Steam la „Foarte pozitiv”, fiind alimentat de mii de recenzii pozitive (și mult mai puține recenzii negative) începând cu 24 noiembrie.

„În ciuda lansării sale instabile, am decis să-mi iau acum jocul, și m-am distrat destul de mult cât am jucat, și am întâlnit doar câteva bug-uri minore”, a scris utilizatorul Golden Ireland.

Este un moment suficient de important pentru ca directorul quest-urilor din Cyberpunk 2077, Paweł Sasko, să spună pe Twitter: „Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine”.

Compania CD Projekt nu este scoasă la vânzare, a declarat săptămâna aceasta, președintele CD Projekt, Adam Kiciński și a prezis că Cyberpunk 2077 va fi considerat un „joc foarte bun” pe termen lung.

Update-urile vor continua să apară și, chiar dacă Cyberpunk 2077 este indubitabil într-un loc mai bun acum decât era la lansare, mai este mult de lucru. Upgrade-ul gratuit pentru versiunile de PlayStation 5 și Xbox Series X|S a fost amânat până în 2022. Dacă ai un sistem sau laptop gaming performant, nu-ți face griji, jocul se prezintă acum destul de bine pe această platformă.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.