Battlefield 2042 este momentan pe locul 8 pe lista celor mai proaste jocuri de pe Steam

battlefield 2042 steam

Gamerii posesori de sisteme PC de gaming au un nou motiv să fie nefericiți. Battlefield 2042 este în prezent unul din titlurile de pe Steam cu cele mai multe recenzii negative din toate timpurile.

Dintre cele 31.000 de recenzii prezente (momentan) pe pagina jocului, majoritatea sunt negative. Mai puțin de 10.000 de jucători i-au oferit shooterului lui EA un calificativ pozitiv.

Nu este doar unul dintre cele mai nereușite jocuri din acest moment — conform Hall of Shame-ului de pe Steam250 (via Forbes), ci este unul dintre primele zece cele mai proaste jocuri din toate timpurile, fiind depășit doar de GASP, Identity, Spacebase DF-9, Kinetic Void, Uriel’s Chasm, Flatout 3 și, desigur, rușinosul e-Football 2022 al lui Konami.

“Lansare inacceptabilă pentru un joc AAA. Păcat”, s-a plâns un recenzent succint.

„Am jucat fiecare joc Battlefield de PC de la originalul BF1942 și pot spune fără dubiu că asta este cea mai proastă interație a seriei de până acum”, a adăugat un altul. „Problemele sunt nesfârșite”.

DICE a lansat un patch pentru Battlefield 2042 înainte de ziua lansării, în încercarea de a rezolva probleme critice, iar încă două update-uri sunt programate pentru următoarea lună.

Rămâne de văzut dacă jocul va putea să-și revină după această lansare dezastruoasă, dar momentan lucrurile nu arată bine pentru EA și DICE. Mai ales când componenta multiplayer pentru Halo Infinite a fost lansată de nicăieri săptămâna trecută, bucurându-se de un real succes pe Steam.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.