Dying Light – 12 minute minunate cu zombi

Dying Light este probabil una dintre cele mai plăcute surprize din partea studioului Techland. Acesta pare să fie ceea ce ar fi trebuit să vedem în Dead Island, dar cu câteva mici surprize.

Jocul pare să fi împrumutat elemente din Mirror’s Edge, Left 4 Dead și desigur câteva lucruri familiare din Dead Island. Combinația pare să fie una surprinzător de bună, cu un gameplay foarte fluid. Să nu uităm însă, că jocul se află în stadiul Pre-Alpha, așa că vor mai avea loc multe modificări.

Pe lângă armele diverse precum cuțite electrizate, ciocane și topoare, jocul prezintă un sistem zi/noapte ce schimbă radical felul în care pot fi abordate situațiile. Pe timpul zilei, ești însărcinat cu recuperarea pachetelor de mâncare și de medicamente, asta dacă desigur poți ajunge la ele înaintea altor facțiuni mai mult sau mai puțin înarmate. Hoardele de zombi sunt probabil cele mai interesante, întrucât pot fi întâlniți oameni complet transformați sau doar parțial afectați de virus. O adiție interesantă.

Lucrurile stau altfel însă pe timpul nopții, când o rasă nouă de zombi se trezește. Aparent mult mai puternici și mai agili, aceștia joacă rolul unor vânători de oameni iar singurul mod de a-i evita este dacă asculți cu atenție unde se află în mediu, din nou un element împrumutat și modificat de la The last of us.

Jocul este foarte promițător și aduce lucruri noi în formula zombi. Încă nu se știe o dată exactă de lansare, dar îl vom vedea lansat anul viitor pe toate platformele, atât pe cele actuale cât și pe cele de nouă generație.

 

httpv://youtu.be/J2TSCZqcjR0

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.