Call of Duty: Ghosts – Multiplayer mayhem

Într-un final ni se arată noul multiplayer din Call of Duty Ghosts. Cârma se află din nou în mână celor de la Infinity Ward, studioul original al seriei, cel care ne-a adus infama eră Modern Warfare. Aceștia au decis să ne arate un nou capitol, o nouă eră, o nouă direcție în privința francizei, aceea în care SUA nu se mai află în topul celor mai puternice națiuni ale lumii…

Dar destul despre asta, întrucât Call of Duty este mai mult despre cum să omori mai mulți noobi 🙂. Este interesant de zis mai întâi cum design-ul general al jocului se află îndreptat mai mult înspre E-Sports, foarte similar cu cel întâlnit în jocurile Halo.

Grafica a primit în final o modificare, deși aspectul general nu este întocmai cel al noii generații, mai ales datorită utilizării aceluiași motor grafic ultra îmbunătățit încă din anul 2003. Cu toate acestea, jocul arată foarte bine, animațiile primind o mai bună utilizare, mai ales când este folosit cuțitul care acum se îndreaptă mai mult către punctele slabe ale corpului ceea ce denotă o abordare mai credibilă decât să mori din prima dacă ești lovit în genunchi.

Sunetul este de asemenea îmbunătățit, există posibilitatea de a personaliza înfăţişarea soldatului din cap până în picioare iar în același timp există și modele feminine în cazul în care jucătorii sunt printre rândurile sexului frumos.

Se pare că noua generație de jocuri se va confrunta cu o luptă de proporții epice pentru tronul de Rege al jocurilor FPS, printre concurenți aflându-se Call of Duty Ghosts, Battlefield 4 al celor de la DICE și un nou concurent, TitanFall, realizat chiar de creatorii originali ai seriei CoD. Aceștia și-au format propriul studio, intitulat Respawn Enterntainment, după nişte procese cu Activision.

Oare cine va câștiga războiul?

 

httpv://youtu.be/kOHfgpvvXIE

 

httpv://youtu.be/FPl65QGMb9w

 

httpv://youtu.be/Zzw6Gzk6LZQ

 

httpv://youtu.be/gpMsnb1524k

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.