Faza 4/4 a concursului Might & Magic Heroes VI Collector’s Edition

Poate cea mai simplă “probă”. Răspunde la următoarea întrebare printr-un comentariu:

Care crezi că ar trebui să fie următorul pas pe care să îl facă Overheat pentru a fi un site mai calitativ şi mai preţios pentru tine?

a) Mai multe preview-uri şi review-uri pentru jocuri de PC

b) Mai multe preview-uri şi review-uri pentru jocuri de console

c) Mai multe preview-uri şi review-uri pentru jocuri, indiferent de platformă

d) Mai multe ştiri

e) Mai multe imagini şi trailere

f) Podcast

g) Altceva (specifică în comentariu)

 

Proba valorează 5 puncte, iar aceste puncte se obţin indiferent de răspunsul dat (nu există răspuns corect sau greşit). Comentariul poate fi pur şi simplu litera variantei dorite, sau un comentariu mai lung, în funcţie de ceea ce doreşti să ne transmiţi.

Important este să foloseşti numele de pe Facebook atunci când comentezi, ca să putem aduna corect punctele fiecăruia la final de concurs!

Câştigătorul concursului va fi anunţat Sâmbătă, 19.11.2011 !

Succes!

Pentru o prezentare detaliată a premiuluiclick aici! Pentru prima probă de concurs, click aici! Pentru a doua probăclick aici! A treia probă poate fi accesată aici!

TOATE PROBELE DE CONCURS SUNT DESCHISE PÂNĂ PE 18 NOIEMBRIE, ora 23:59, ceea ce înseamnă că cine nu a realizat sarcinile din fazele 1, 2 şi 3 le poate îndeplini pe toate chiar şi în data de 18, cu condiţia să nu treacă ora 23:59.

Practic, poţi câştiga maximum de puncte chiar dacă ai intrat pe site în data de 18.11.2011 .

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

18 COMENTARII

  1. E mare lucru ca organizatorii concursului au lasat posibilitatea de a realiza cele 4 probe, pana la sfarsitul perioadei de concurs.
    Asa chiar si cei cu un program mai putin flexibil pot sa participe cu sanse reale de a castiga.

    • Deoarece nu am gasit butonul de edit sau poate chiar nu e, am decis sa scriu tot aici ce as dori sa vad mai des pe overheat.ro:
      – variantele c si e, si evident cat mai multe reviewuri pentru jocurile noi, ca sa nu aruncam banii aiurea.

      • Mulţumim pentru feedback! Am lăsat posibilitatea de a realiza cele patru probe până la finalul perioadei tocmai din acest motiv – ar fi păcat ca unele persoane să nu poată participa la o probă din cauză că nu îi permite programul/pleacă în concediu/nu a auzit de Overheat.ro la timp.

    • Ne bucurăm că ţi-a plăcut :D. Şi noi suntem mulţumiţi de ceea ce a ieşit şi mai ales de implicarea voastră.

      Suntem onoraţi să vă avem aproape de noi şi sperăm să reveniţi în permanenţă pe Overheat.ro ca să discutăm despre pasiunea noastră preferată!

  2. În mod normal aş merge cu a) fiindcă personal am doar PC, dar ştiu că o groază de lume foloseşte console aşa că varianta c) pare cea mai potrivită. De asemenea, mai multe ştiri nu au omorât pe nimeni, ba chiar din contră :D, aşa că si varianta d) e sus în ierarhie. În final presupun că aş merge pe o variantă de genul un review la săptămână şi o ştire, două la fiecare câteva zile( numerele alese sunt fictive 😀 ).

    • Şi oh da, long live concursurile care nu implică doar o “simplă tragere la sorţi”! Felicitări pentru concursul organizat şi baftă tuturor participanţilor: “let the best man win!” cum se zice.

  3. Daca se poate as alege doua, primul fiind varianta D, stiri si anunturi despre jocuri, beta [felicitari pentru Star Wars] si ar fi interesant cu proiecte indie, titluri mai putin cunoscute.
    Alegerea a doua ar fi G si anume organizarea de evenimente branduite Overheat, lan-party, boardgame night, pur si simplu o bere / un suc…

    Cam asta ar fi 🙂

  4. Din lista prezentata as opta pentru:
    [ a) Mai multe preview-uri şi review-uri pentru jocuri de PC ]
    dar cred ca ar trebui adaugat si
    [ g) Top-uri pe tip de joc (poate si cu posibilitate de vot) ]

  5. e) Mai multe imagini şi trailere – pentru a vedea daca se merita sa cumparam un anumit joc.

    d) Mai multe ştiri – incercati sa adaugati cat mai multe stiri zilnic, asa o sa aveti mai mult trafic pe site si vizitatorii nu se vor plictisi.

  6. Sunt sigur ca varianta c) ca veni de la sine. As alege g): sa continuati sa postati continut amuzant si sa nu luati totul prea in serios :). Felicitari pentru concurs!

  7. Cred ca pentru ca Overheat sa fie un site mai calitativ, ar trebui sa gaseasca o balanta intre C si D, astfel incat site-ul sa fie cat mai interactiv posibil; si daca imi permiteti doua sugestii: un box ptr. newsletter si poate in timp o grafica mai atragatoare.

  8. Ascultăm toate sfaturile şi vă mulţumim pentru ele! Chiar de astăzi am introdus o nouă secţiune numită Imagini şi Trailere.
    Cât despre review-uri, urmează Uncharted 3. Foarte curând.

    Dacă mai există propuneri, se pot posta aici sau în formularul de contact disponibil la https://www.overheat.ro/contact .

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.