Știri de pe frontul E3 – Conferința Ubisoft

Dacă v-ați uitat la prezentarea celor de la Ubisoft înseamnă că ați fost martorii unei adevărate desfășurări de “forță”, cu surprizele aferente.

Conferința a început cu o mică demonstrație artistică a jocului Just Dance, unde și-a  făcut  apariția cântărețul Flo Rida pentru a încălzi atmosfera.

Primul joc care a avut onoarea să fie prezentat a fost Far Cry 3. Începutul demo-ului a fost mai ciudat, deoarece mi s-a părut că au greșit prezentarea și au dat drumul la un porn video, dar se pare că personajul era mai “goluț” și făcea parte dintr-un trib aborigen care era împotriva lui Vass.

De data asta Jason nu mai este în postura de vânat, ci a devenit chiar vânătorul lui Vass. Dar nici antagonistul nostru nu a stat cu mâinile în sân și a pregătit o ambuscadă perfectă.

Al doilea joc la rând a fost Splinter Cell: Blacklist, unde Sam Fisher a dat dovadă de grație și profesionalism când a venit vorba de salvarea unui ostatic.

Al treilea joc este Avengers: Battle for Earth, care ne aruncă direct pe câmpul de luptă,unde se “ciocnesc” mari personaje din benzile desenate Marvel – Wolverine, Venom, Spiderman, Magneto, Storm, etc.

Al patrulea joc este Rayman: Legends, care a beneficiat de o prezentare pe Wii U, orchestrată de trei membri din echipa de dezvoltare. Cu ajutorul noului mod de cooperare Rayman: Legends devine de trei ori mai distractiv si chiar puteți să “dirijați”  melodia jocului prin intermediul unor trigere pentru a spori suspansul în timp ce trebuie să traversați tărâmul plin de “misticism“.

Al cincelea joc este Zombi U, creat special pentru Wii U, unde trebuie să faceți față unor valuri întregi de creaturi zombie. Aici cei de la Ubisoft speră să se treacă cu vederea de ideea fumată cu “morții vii” datorită interactivității cu noua consolă Wii U.

Al șaselea joc este nimeni altul decât Assassin’s Creed 3 cu al său Connor, care reușește să schimbe soarta unui război și este ahtiat după scalpat “templieri”. În prezentarea pe care am văzut-o au fost dezvăluite noi aspecte din AC3, cum ar fi vânatul căprioarelor pentru câștigarea traiului zilnic sau mobilitatea scăzută a lui Connor din cauza zăpezii adânci.

Last but not least, “la piece de résistance” or what the heck you wanna call it este un joc open world pe nume Watch Dogs care a lăsat cu gura căscata întreaga sală prin grafica,sonorizarea și atmosfera de excepție.

Povestea jocului nu a fost dezvăluită în totalitate, dar ce știm până acuma este că personajul nostru principal, Aiden Pearce, are acces la rețeaua tehnologică a orașului (semafoare, camere de luat vederi, telefoane, internet) și poate să se folosească de acest lucru pentru a își îndeplini obiectivele.

Pot spune că din punctul meu de vedere conferința celor de la Ubisoft a fost cea mai impresionantă și, dacă Alina a oferit nota 10 pentru cei de la EA, eu o să ofer nota 11 celor de la Ubisoft.

Nu o să vă ofer trailer pentru fiecare joc prezentat, dar vă pun la dispoziție întreaga prezentare, deoarece una este când urmăriți  prezentările și glumele de rigoare și alta este când vă uitați pur și simplu la niște mici filmulețe de gameplay sau de altă natură gameristică:

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=aKRWubusKBU

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.