A apărut primul trailer pentru filmul Blue Beetle!

În mod normal, Blue Beetle nu prea a fost inclus ca personaj în vreo producție cinematografică de mare anvergură, dar a apărut în seriale animate precum Young Justice sau Batman: The Brave and the Bold, unde am reușit să aflăm povestea fiecărei persoane care a purtat mantia scarabeului albastru.

Din câte pare, cei de la DC Studios au considerat de cuviință că ar fi cazul să primească o binemeritată ecranizare, așa că astăzi ne vom bucura de un prim trailer!

Jucat de Xolo Maridueña, protagonistul nostru este nimeni altul decât Jaime Reyes, cel de-al treilea Blue Beetle care moștenește atât o putere nemaivăzută, dar și o durere de cap cât Vârful Moldoveanu, deoarece este încă tânăr, fără experiență și trebuie să facă față unor provocări nemaiîntâlnite.

Totuși, de data aceasta îi are și membrii familiei alături de el, așa că nu mai trebuie să își ascundă identitatea față de ei și să ducă o viață dublă.

Blue Beetle 2023 - Trailer

Încă nu îmi este clar din trailer cum de a ajuns să îi fie înmânat așa de ușor scarabeul, dar sunt câteva secvențe în care apare atât nava lui Ted Cord (cel de-al doilea Blue Beetle), cât și ascunzătoare acestuia, unde sunt expuse costumele primilor doi eroi din serie.

La prima vedere, pare destul de promițător filmul, în special pe partea de efecte speciale, mai ales când vine vorba de față, ochi și armură. Data oficială de lansare a fost anunțată pentru 18 august 2023, așa că ne mai despart doar câteva luni pănă atunci.

Blue Beetle - Launch Date

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.