Microsoft renunță la oferta Xbox Game Pass de $1!

Că tot avem noi vorba aia românească “Ulciorul nu merge de multe ori la apă”, era de așteptat ca la un moment să se întâmple și ceva cu oferta Xbox Game Pass de $1.

Mai exact, Microsoft a decis să renunțe la trial-ul de o lună pe care îl oferea clienților la Xbox Game Pass Ultimate și PC Game Pass, pentru suma modică amintită mai sus. Acest aspect a fost confirmat inclusiv de către Kari Perez, Head of Global Communications la Xbox:

”Am pus capăt ofertei precedente pentru Xbox Game Pass Ultimate plus PC Game Pass și evaluăm diferite promoții de marketing pentru utilizatorii viitori.”

Unul dintre principalele motive din cauza căruia eu cred că s-a întâmplat asta este faptul că mulți abuzau de trial. Imediat ce aproape se termina luna, scoteau cardul bancar și își făceau un cont nou. Chestia asta se repeta de câte ori voiai tu. Tot din această cauză, nu mai poți plăti pe Microsoft Store cu un card care a cărui regiune nu corespunde cu cea a contului.

În caz că ați uitat, noi românii tot trebuie să facem ceva “acrobații” (VPN, schimbare țară, wallet top-up-uri) astfel încât să activăm abonamente sau jocuri, fiindcă nu există Xbox Live România.

Și că tot am adus în discuție acest subiect, din spusele lui Tudor Galoș (fost angajat Microsoft România) într-o postare pe Facebook, România era pregătită de acum 15 ani să implementeze acest serviciu.

În clipa de față, văd că Microsoft România nu face vreo mișcare în acest sens pentru țara noastră, probabil fiindcă așteptă binecuvântarea de la Microsoft Polonia.

Tot din acea direcție se fac inclusiv alocările de console Xbox Series și jocuri, unde mai mult primim praful de pe tobă. Drept rezultat rafturile magazinelor sunt cam goale, în special pe segmentul Xbox Series X.

 

Sursa: [The Verge]

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.