Death Stranding va primi o adaptare pentru marile ecrane

Un alt joc video extrem de popular primește o adaptare pentru marile ecrane. De data aceasta e vorba despre Death Stranding al lui Hideo Kojima. În cursul săptămânii trecute, creatorul japonez a confirmat în exclusivitate pentru Deadline că pregătește un film în parteneriat cu Hammerstone Studios.

Hideo Kojima va fi producătorul executiv al filmului, alături de co-fondatorul Hammerstone, Alex Lebovici. “Suntem încântați și onorați să avem ocazia să colaborăm cu genialul și emblematicul Hideo Kojima la prima sa adaptare cinematografică […] Spre deosebire de alte adaptări de jocuri video cu buget mare, acesta va fi ceva mult mai intim. Scopul nostru este să redefinim ce ar putea fi o adaptare a unui joc video atunci când ai libertate creativă și artistică. Acest film va fi o producție autentică Hideo Kojima”, a declarat Lebovici.

Kojima a oferit de asemenea, o declarație cu privire la noul film: „Nu aș putea fi mai încântat de acest nou parteneriat cu Hammerstone Studios. Acesta este un moment esențial pentru franciză și aștept cu nerăbdare să colaborez cu ei pentru a aduce Death Stranding pe marele ecran.”

Death Stranding s-a lansat pe PlayStation 4 în 2019 și până în toamna acestui an a fost vândut în peste 10 milioane de copii. Povestea din joc este plină de metafore și se desfășoară după un accident catastrofic numit Death Stranding, care a adus la viață niște creaturi foarte ciudate din lumea de dincolo. Sam (Norman Reedus), personajul principal, este un fel de curier care trebuie să se lupte cu aceste creaturi, în încercarea sa de a reconecta orașele din SUA. În joc mai apar și ​​Mads Mikkelsen, Lea Seydoux și Troy Baker, însă momentan nu știm dacă ei vor face parte și din distribuția filmului. 

În alte știri, a doua parte a jocului tocmai a fost anunțată în cadrul evenimentului The Game Awards. Urmărește mai jos primul trailer pentru Death Stranding 2 (titlul este încă în lucru): 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.