Uită cum arată Centerpiece, tastatura viitorului cu display integrat

Oferta de tastaturi mecanice a devenit extrem de generoasă în ultima vreme. Dacă ești gamer și plănuiești o astfel de achiziție, ai la dispoziție o mulțime de variante pentru orice buget, cu forme și dimensiuni diferite, tipuri de switch-uri, iluminare RGB de toate felurile, rotițe sau butoane multimedia. Ei bine, tocmai când ne gândeam că segmentul ăsta nu mai are cu ce să ne surprindă, Finalmouse prezintă tastatura mecanică cu ecran. Și nu, nu e vorba despre un ecran micuț în partea de sus cum am văzut pe la SteelSeries, Corsair sau ASUS, ci de un display pe toată suprafața tastaturii. 

Tastatura se numește Centerpiece și potrivit clipului de prezentare publicat pe Twitter pe 18 decembrie, va avea mai multe skin-uri interactive realizate cu ajutorul tehnologiei Unreal Engine 5. De la peisaje din natură sau imagini abstracte, până la modele interactive care se activează atunci când apeși anumite taste. Centerpiece este capabilă să stocheze trei skin-uri simultan, iar utilizatorul va putea să descarce și alte modele prin intermediul unei aplicații numite “The Freethinker Portal”. 

 

Finalmouse Centerpiece va avea conectivitate USB-C, o formă compactă (65%) și switch-uri “mecanice liniare personalizate cu lubrifiere automată” realizate în parteneriat cu Gateron, inspirate din modelul Gateron BlackInk. 

“Ne place inovația. Și vă iubim pe fiecare dintre voi. Ne emoționează foarte mult felul în care a fost primită Centerpiece. Ne punem inima și sufletul în proiectarea acestor produse. Acum așteptăm cu nerăbdare să vă vedem despachetând Centerpiece  pentru prima dată”, au declarat pe Twitter cei de la Finalmouse la două zile după publicarea trailerului.

Centerpiece va fi disponibilă la începutul anului viitor, la un preț recomandat de 349$. Urmărește mai jos prezentarea completă publicată pe YouTube:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.