Steam stabilește un nou record cu 30 de milioane de utilizatori online simultan

Deși gamerii au acum la îndemână cele mai performante console lansate vreodată cu o mulțime de jocuri exclusive, gamingul pe PC continuă să fie în topul alegerilor lor. Nici măcar Logitech, Razer sau chiar Steam nu reușesc să-i dea la o parte de la PC cu noile lor console pentru cloud gaming. 

Încă de la începutul pandemiei în 2020, Steam a început să doboare în ritm alert recordurile cu privire la utilizatori. În ianuarie 2021 platforma a depășit pragul de 25 de milioane de utilizatori, iar acum și-a doborât propriul record de jucători în weekend, cu peste 30 de milioane de utilizatori online.

Conform propriilor grafice afișate pe SteamDB, platforma Steam și-a doborât recordurile anterioare duminică, pe 23 octombrie, cu un total de 30.012.957 de utilizatori online în același timp. 

Ca întotdeauna, jucatorii au ales în special Counter-Strike, care a fost de departe cel mai accesat joc în weekend, cu un vârf de aproximativ 1,05 milioane de jucători în același timp. Lui i s-au alăturat Dota 2 cu 750 de mii de utilizatori, Lost Ark, Team Fortress 2, Apex Legends și PUBG Battlegrounds. În top 10 s-au aflat și Rust, Destiny 2, The Sims 4 și GTA 5. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.