Silent Hill revine în forță cu 3 jocuri, un film și o serie interactivă de streaming

După mai mult de 10 ani de când am auzit ultimele vești despre joc, Silent Hill se întoarce în forță. În timpul unui stream pe YouTube publicat săptămâna trecută, Konami a confirmat oficial un remake al celebrului sequel Silent Hill 2 și două jocuri noi, Silent Hill Townfall și Silent Hill f. 

Prezentarea a început cu Silent Hill 2, despre care am aflat că poate fi adăugat deja în Wishlist pe PS Store și Steam. Titlul este dezvoltat de studio-ul Bloober Team (Blair Witch, The Medium) și din păcate pentru fanii Xbox, va fi disponibil exclusiv pe PlayStation și PC timp de 12 luni după lansare. “Unul dintre obiectivele noastre principale este să păstrăm atmosfera care a transformat Silent Hill 2 într-un titlu excepțional, modernizând în același timp multe aspecte ale gameplay-ului general al jocului. Lucrăm îndeaproape cu creatorii originali, inclusiv Akira Yamaoka și Masahiro Ito, pentru a ne asigura că păstrăm intactă acea senzație unică de Silent Hill.” a declarat pe blogul PlayStation Mateusz Lenart, director de creație și designer principal la Bloober Team.

 

Pe lângă celebrul remake, cei de la Konami au anunțat și Silent Hill Townfall, care va fi dezvoltat de No Code, creatorii jocurilor  Observation și Stories Untold. Încă nu avem mai multe detalii despre el, însă în timpul evenimentului a fost lansat un teaser de aproximativ un minut. 

 

La finalul prezentării a fost dezvăluit și Silent Hill: f, un alt joc nou din serie care ar putea fi legat de zvonurile cu privire la  “Project Sakura”. Descrierea teaserului publicat pe YouTube sună cam așa: “SILENT HILL f ​​– va fi o poveste complet nouă, plasată în Japonia anilor 1960, cu o lume frumoasă, dar înfiorătoare. Scrisă de Ryūkishi07, renumit pentru romanele vizuale japoneze care se ocupă de misterele crimei, groază psihologică și supranaturală.” 

Pe lângă jocuri a fost anunțat și un film numit Return to Silent Hill regizat tot de Christophe Gans, dar și o serie interactivă de streaming numită Silent Hill Ascension, care va permite telespectatorilor să schimbe cursul poveștii pe măsură ce se desfășoară acțiunea. 

Vezi toate noutățile despre Silent Hill în prezentarea de mai jos:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.