A fost anunțată data lansării pentru consola Logitech G CLOUD

Logitech a dezvăluit primele detalii despre consola portabilă în urmă cu puțin, atunci când a anunțat și parteneriatul cu Tencent pentru dezvoltarea noului gadget pentru gaming. Câteva săptămâni mai târziu, pe 21 septembrie, Logitech a publicat un comunicat de presă cu mai multe detalii, inclusiv data la care va deveni disponibilă consola, dar și numele oficial al acesteia. 

Logitech G CLOUD Gaming va avea un ecran multi-touch IPS de 7 inch, cu rezoluție 1920 x 1080 și refresh rate de 60 Hz. Pe partea frontală se află două stick-uri, un D-Pad și butoanele A, B, X și Y. Este albă, cu câteva inserții verzi și negre. 

Spre deosebire de Nintendo Switch sau Steam Deck, nouă consolă Logitech se concentrează mai mult pe gamingul în cloud, cu ajutorul partenerilor Microsoft, NVIDIA și Steam: “Am vrut să ne provocăm pe noi înșine să construim un dispozitiv perfect optimizat pentru jocuri în cloud. Acest lucru presupune comenzi foarte precise – similare cu un controler Xbox de ultimă generație – un ecran HD mare, o durată de viață uimitoare a bateriei și un design ușor, astfel încât jucătorii să se poată bucura de sesiuni lungi de joc, fără niciun compromis” a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming.

Logitech G CLOUD Gaming Handheld se lansează pe 17 octombrie 2022 și va avea un preț recomandat de 349.99 USD. Cei care înregistrează o precomanda însă, pot cumpără consola la un preț promoțional. 

Vezi mai multe în prezentarea de mai jos:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.