Razer lansează prima consolă portabilă 5G din lume

Oare să fie asta era consolelor de gaming portabile? După Steam Deck și noua consolă Logitech G CLOUD dezvoltată în parteneriat cu Tencent (care își face debutul chiar astăzi), se pare că acum a venit și rândul celor de la Razer să lanseze un astfel de dispozitiv. 

Noua consolă se numește Razer Edge și a fost prezentată mai în detaliu în cadrul evenimentului RazerCon 2022, care a avut loc pe 15 octombrie. Compania intenționează să lanseze două versiuni separate ale dispozitivului portabil: o versiune Wi-Fi de 400 de dolari care urmează să fie lansată în ianuarie 2023 și o ediție 5G, pentru care nu avem încă un preț sau o dată exactă de lansare. 

Razer Edge a fost creată în parteneriat cu Verizon și Qualcomm. Va rula pe platforma de jocuri Snapdragon G3x Gen 1 dezvoltată exclusiv pentru Edge și va fi echipată cu un procesor Kryo octa-core de 3 Ghz, un GPU Adreno și o baterie cu capacitate de 5000mAh. Ecranul va fi de tip AMOLED FHD+, cu 144Hz și dimensiune de 6.8 inch. Când vine vorba despre design, probabil e de ajuns să spunem că ne duce imediat cu gândul la un Nintendo Switch. 

Razer Edge cu Wi-Fi va fi disponibilă pe site-ul Razer și în locațiile RazerStore, în timp ce Edge 5G va fi disponibil exclusiv prin intermediul Verizon. 

Află mai multe detalii despre noutățile Razer din prezentarea RazerCon 2022:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.