Apple lansează procesorul M2 și MacBook Air, laptopul cu ‘breton’

Prima zi a conferinței anuale WWDC 2022 (World Wide Developers Conference) a venit cu o mulțime de inovații și noutăți pentru fanii Apple. Compania a prezentat noul sistem de operare iOS 16, WatchOS 9, dar și procesorul Apple M2, care va fi disponibil pe cea mai nouă serie de MacBook-uri.

M2 este bazat pe tehnologia ARM și dezvoltat pe pe 5nm, cu 20 de miliarde de tranzistori. Teoretic, va oferi o performanță cu 18% mai bună pentru CPU și cu 35% mai multă viteză în cazul GPU, în comparație cu predecesorul său – Apple M1. În plus, comparat cu cel mai procesor cu 10 nuclee pentru PC / laptop, M2 oferă o performanță aproape de două ori mai mare, la același nivel de putere.

 

Primele produse Apple echipate cu noul procesor performant M2 sunt MacBook Pro de 13” și MacBook Air, lumina reflectoarelor fiind pe cel din urmă de această dată. Noul MacBook Air are un design nou, o grosime de doar 11.3 mm și cântărește puțin peste 1.2 kg. Marginile ecranului au fost îngustate, însă așa cum ziceam, cu prețul apariției unui superb breton pe mijloc. Are 2 porturi Thunderbolt, un jack de 3.5 mm și… surpriză: MagSafe. La fix, tocmai când UE implementează legea portului USB-C

 

Dacă vrei să afli mai multe despre noul procesor Apple și laptopurile pe care va fi disponibil, urmarește prezentarea Apple de mai jos:

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.