Evil West se lansează în toamnă și arată ca un Red Dead Redemption cu vampiri

Ce zici de un Resident Evil combinat cu puțin RDR și cu vampiri? Sună bine, la fel cum arată și trailerul pentru Evil West

Evil West este noul joc dezvoltat de Flying Wild Hog și publicat de Focus Entertainment, un third person de acțiune, care poate fi jucat atât single, cât și multiplayer. Protagonistul poveștii și cel care va trebui să lupte pentru granițele Statelor Unite, se numește Jesse Rentier – un fel de Arthur, cu arme mai SF și mișcări mai rapide. Pe parcursul jocului vei putea să obții mai multe arme cărora le poți face upgrade, dar și câteva abilități care îl vor ajuta pe Jesse să devină mai puternic în lupta cu vampirii. 

Iată cum sună descrierea oficială: “O amenințare întunecată ajunge la granița americană. Fiindcă ești unul dintre ultimii agenți al unui institut de vânătoare de vampiri extrem de secret, ești ultima speranță de salvare a umanității de la teroarea care iese din umbră. Devino supereroul Vestulul Sălbatic, eradică amenințarea vampirilor și salvează Statele Unite!”

Data lansării pentru Evil West este 20 septembrie 2022, pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S și pe PC. Pe Steam este deja la precomandă, împreună cu mai multe accesorii și produse cosmetice în joc. 

Urmărește mai jos trailerul pentru Evil West:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.