Call of Duty: Modern Warfare II se lansează în toamnă, inclusiv pe Steam

Echipa Call of Duty a dezvăluit în urmă cu puțin timp noua misiune pentru Task Force 141, prin intermediul unui trailer publicat pe YouTube

Noul joc se numește Call of Duty Modern Warfare 2 și se lansează pe 28 octombrie 2022, pe PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC Battle.net și PC Steam. 

Pe lângă lansarea Modern Warfare 2, ziua de 28 octombrie marchează încă 2 evenimente importante: seria Call of Duty se reîntoarce pe Steam, spre deliciul jucatorilor pe sisteme gaming iar noul engine dezvoltat de Infinity Ward, Treyarch și Sledgehammer Games își va face în sfârșit debutul. Conform declarațiilor de pe blogul oficial, “Modern Warfare II va fi cel mai avansat Call of Duty din istorie, oferind o experiență cu adevărat captivantă, cu sunet, iluminare și grafică uimitor de realiste.”

Pe lângă modul multiplayer, titlul include și o campanie pentru un singur jucător – continuarea poveștii din prima parte. Acțiunea se va concentra pe misiunile Task Force 141, alcătuită din Price, Soap, Gaz și Ghost, în timp ce încercă să oprească o amenințare la adresa Statelor Unite. În zona de multiplayer vor fi disponibile hărți noi, arme mai puternice și mai multe evenimente care se vor anunța în perioada următoare. 

Iată noul trailer pentru Call of Duty Modern Warfare 2:

https://www.youtube.com/watch?v=r72GP1PIZa0&ab_channel=CallofDuty

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.