WWDC 2022: Cum arată WatchOS 9 și cu ce modele va fi compatibil?

Pe lângă update-ul important pentru iOS 16, noul procesor M2 și alte tehnologii premium marca Apple, compania a prezentat în cadrul WWDC 2022 și câteva detalii noi despre watchOS 9. 

În primul rând ar trebui să știi că dacă deții un Apple Watch Series 3, e timpul să te gândești la un upgrade. Noul sistem de operare Apple pentru smartwatch va fi disponibil de la seria 4 în sus, cu un iPhone 8 sau model mai nou, echipat cu iOS 16. 

Softul nou pentru Apple Watch nu vine cu foarte multe inovații, dar a pregătit câteva update-uri drăguțe. Cadranele vechi primesc câteva noutăți pe ici pe colo, și li se alătură încă 4 modele: Metropolitan, Playtime, Astronomy și Lunar – cu fazele lunii și trei calendare diferite: chinezesc, ebraic și islamic.

Și aplicația Workout are parte de câteva inovații, în special pentru cei care preferă mai mult alergatul. Modurile de antrenament pot fi personalizate în funcție de obiective, iar ecranul va afișa mai mult conținut despre sesiunea de sport, inclusiv zone ale ritmului cardiac. Apropo de sport, aplicația Fitness va putea fi folosită în curând și în lipsa unui Apple Watch. Va deveni disponibilă pe iPhone odată cu lansarea iOS 16 – pe modelele noi, până la Generația 8. 

Pe partea de sănătate, Apple îmbunătățește aplicația Sleep și modul în care este urmărit somnul, și lansează o aplicație nouă numită Medications. Cu ajutorul ei, utilizatorii vor putea să seteze remindere pentru pastile, vitamine sau alte suplimente pe care le iau. Datele se pot introduce și prin scanarea etichetei, iar aplicația te poate atenționa în cazul în care există vreun conflict între anumite substanțe pe care le consumi concomitent. 

Iată prezentarea watchOS 9 din cadrul evenimentului Apple:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.