Respawn retrage de azi Titanfall de la vânzare

respawn titanfall

După ce a fost lansat inițial acum șapte ani și a declanșat franciza care a dus în cele din urmă la battle-royale-ul Apex Legends, dezvoltatorul Respawn Entertainment nu va mai vinde primul Titanfall.

Într-o declarație postată pe Twitter, dezvoltatorul nu a spus de ce oprește vânzările jocului, pe care îl descrie drept „o făclie a inovației pentru care ne străduim în toate jocurile noastre”. La momentul redactării acestui articol, Titanfall Deluxe Edition nu mai este disponibil la vânzare pe Steam. Totuși, Titanfall va fi în continuare disponibil prin serviciile pe bază de abonament ca Game Pass, atât pentru Xbox cât și pentru PC-uri de gaming, deși doar până pe 1 martie, când va fi scos și din librăria acestora.

Respawn a clarificat însă că, deși nu va mai vinde copii noi de Titanfall în viitor, nu oprește suportul pentru joc. „Cu toate acestea, vom menține serverele active pentru baza de fani dedicată care continuă să se joace și pentru cei care dețin jocul și caută să participe la vreun meci”, se arată în declarația dezvoltatorului.

Chiar și-așa, cel mai probabil nu vor fi mulți jucători care vor dori să intre într-un meci de Titanfall. Jocul, precum și sequelul din 2016, sunt cotropite de hackeri de ceva vreme, făcând meciurile de-a dreptul nejucabile pentru unii. Ca dovadă, media scorului obținută din recenziile pentru Titanfall pe Steam este „în mare parte negativ”.

Chiar dacă Respawn va înceta să mai vândă copii noi de Titanfall, compania a indicat anterior că nu a terminat încă cu franciza. În urma unor rapoarte în care se zvonea că franciza Titanfall va fi lăsată în urmă de dezvoltator, Respawn Entertainment a trimis un tweet în care sugera că mai are și alte planuri pentru titani și piloți.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.