Aliens: Fireteam Elite vine pe Xbox Game Pass

Aliens-Fireteam-Elite

Sezonul doi din Aliens: Fireteam Elite sosește săptămâna viitoare, jocul alăturându-se librăiei Xbox Game Pass împreună cu Generation Zero și Evil Genius 2: World Domination.

Pe 14 decembrie, Aliens: Fireteam Elite va fi disponibil pe Game Pass alături de noul sezon — care vine și pe PlayStation și sisteme PC prin Steam.

Jocul de supraviețuire co-op third-person vă va arunca într-o echipă de pușcași marini care trebuie să înfrunte valuri de Xenomorfi.

Sezonul doi adaugă un nou mod de joc, Point Defense, ca alternativă la Horde Mode, în care echipele de foc trebuie să protejeze, să repare și să mențină trei puncte strategice prin mai multe valuri de atacuri.

Alte adăugiri includ arme, atașamente, cosmetice și cărți cu provocări. Toate detaliile se găsesc pe Xbox Wire.

 

Generation Zero este plasat într-o Suedia alternativă a anilor 1980, în regiunea Östertörn, în care te vei angaja într-un război de gherilă trăit la persoana întâi împotriva mașinăriilor ostile invadatoare.

De la lansarea jocului în urmă cu doi ani, dezvoltatorul Systemic Reaction a adăugat o mulțime de conținut nou, inclusiv posibilitatea construirii de baze, elemente noi de poveste și activități zilnice.

Titlul de strategie satiric Evil Genius 2: World Domination are ca scopt contruirea unui bârlog de spionaj malefic. Vă veți alege geniul malefic și veți urmări campania lor unică de a domina lumea cu o bază bine organizată, plină de capcane pentru a înșela spionii care-i calcă pragul.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.