Humble Bundle oferă ambele serii LEGO Batman și Arkham pentru mai puțin de 9€

humble bundle batman

Dacă sunteți fani Batman și nu ați jucat toate titlurile dezvoltate de Rocksteady Games și TT, mai precis seria Arkham și LEGO, vă veți bucura la aflarea veștii că cel mai recent bundle de pe Humble Bundle oferă ambele serii integrale pentru un preț literalmente imbatabil pentru posesorii de PC-uri și laptopuri gaming.

Împreună cu Warner Bros., Humble Bundle oferă posibilitatea de a cumpăra 8 jocuri cu Cavalerul Negru pentru 8,83 euro și, ca întotdeauna, există posibilitatea de a plăti mai mult pentru a finanța acțiuni caritabile, în acest caz fiind vorba de rețeaua de spitale Children’s Miracle Network.

Iată mai jos lista cu toate jocurile incluse în pachetul complet:

  • Batman: Arkham Knight Premium Edition
  • LEGO Batman 3: Beyond Gotham
  • Batman: Arkham Origins
  • Batman: Arkham VR
  • Batman: Arkham City GOTY Edition
  • LEGO Batman 2: DC Super Heroes
  • Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
  • LEGO Batman: The Videogame

Există și opțiunea de a achiziționa humble bundle-ul cu doar 1 euro, dar veți primi doar Batman: Arkham Asylum GOTY Edition și LEGO Batman: The Videogame.

Pentru 7,32 euro, aveți acces la 5 jocuri din cele 8: Batman: Arkham VR, Batman: Arkham City GOTY Edition, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, Batman: Arkham Asylum GOTY Edition și LEGO Batman: The Videogame.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.