Adevărul din spatele unei tranzacții BeastKeys

Nu au trecut nici două zile de când am publicat articolul despre cum să îți protejezi contul de Steam că de dimineață m-am trezit cu un link la clipul unui youtuber popular în rândul copiiilor, pe care o să îl numim pe durata acestui articol X. În acel videoclip respectivul le arăta subscriberilor cum a reușit să facă rost de jocuri precum GTA V în schimbul unei sume modice plătite prin PayPal.

Siteul în discuție este beast-keys.com, am intrat și eu curioasă fiind să văd ce e pe acolo. Știți ce sentiment am avut? Cumva am ajuns într-o magherniță virtuală dintr-un cartier rău famat al Internetului rusesc. Să nu vă dea un sentiment de siguranță faptul că au localizare în limba română deoarece codul este plin de astfel de lucruri:

Beast Keys Russian Code

Poate neimportant pentru unii. Ce dacă codul de JavaScript are pe ici pe colo lucruri în rusă atâta vreme cât eu am șansa să primesc o cheie pentru GTA V?

Corect pusă această întrebare și ai avea dreptate dacă ai și primi acea cheie de GTA V sau Fallout 4 sau mai știu eu ce mai arată pe acolo. Un youtuber român de pe marețul Internet a găsit un exploit, ce a fost reparat ulterior, însă ce a descoperit te face să te gândești de două ori înainte să cumperi ceva de pe site. Vă rog să vă uitați până la căpăt pentru că explică destul de bine pentru cei care au răbdare

UPDATE: Clipul original de pe Youtube a fost șters, dar autorul lui l-a pus din nou pe picioare prin intermediul propriului site.

Dar lui X i-a picat GTA V?

Ai văzut tu cu ochișorii tăi că merge activat? De exemplu, acum câteva zile un prieten a cumpărat de la un tip de pe Facebook GTA V. Știți ce i-a zis Rockstar Social Club? “Key already activated”. X a zis că îl are deja și că nu o să îl activeze. Prin urmare, nu avem de unde să știm dacă merge sau nu.

De ce am scris acest articol? Pentru că Internetul este plin de astfel de siteuri mai mult sau mai puțin populare?

Răspunsul este simplu. Siteul a devenit popular în rândul copiilor din cauza lui X și ei vor da bani în prostie pentru niște lucruri pe care nu o să le primească. M-am uitat pe canalul lui X și pe pagina de Facebook beast-keys.com și am găsit asta

facebook_beast_keys

Lumea chiar a căzut în acestă capcană foarte bine construită. Eu de meserie sunt un om tehnic, puteam să mă uit în cod și să dispar de pe siteul ăla în 30 de milisecunde. Dar haideți pentru moment să facem abstracție de orice lucru ce ține de tehnologie și să abordăm altfel problema.

Cum poți să vinzi chei de GTA V sau Battlefield 1 cu sume mici de bani, până în 5 dolari? De unde le iei? Din camionul care a căzut în șanț? Bun, să presupunem că există un număr Y de camioane care au căzut în șanț. De ce nu au făcut rost și alte siteuri de tipul Grey Market de jocurile respective? Poate pentru că nu există?! Cea mai scumpă cheie pe care am găsit-o pe un alt site de genul este de 4 euro și nu are niciunul dintre jocurile de pe BeastKeys.

Dar totuși mi-a picat ceva activabil pe Steam? Da, ceva care a costat probabil un dolar sau mai puțin sau a fost dat gratis la un moment dat. Tu tot ai ieșit în pierdere.

Morala este una simplă.

Nu cumpărați nimic de pe acest site chit că X îl recomandă că lui i-a picat și verzi și uscate. Risipă de bani și timp. Cu banii respectivi cu siguranță puteți să faceți altceva. Să cumpărați un joc de pe Steam sau Origin sau Humble Store sau MediaGalaxy sau orice alt site de încredere care distribuie jocuri video în format digital sau retail.

De asemenea sper că X se va gândi de două ori de acum încolo când face o recomandare de genul.

Haxa
Haxahttps://www.overheat.ro/
Când nu sunt ocupată cu articolele de pe site, mă distrez pe http://www.twitch.tv/overheatro
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

8 COMENTARII

  1. *****De asemenea sper că X se va gândi de două ori de acum încolo când face o recomandare de genul.*****
    Nu stiti daca a recomandat acest site poate a facut intentionat ca sa faca scam , poate el este proprietarul acelui SITE .
    Si oricum in mare parte va dau dreptate

  2. A fost doar o tentativa….Abonatii lui sunt in medie intre 5-12 ani…Poate ca n-au vazut in viata lor un card de credit…daca ar fi acceptat site-ul paysafe s-ar fi inbogatit dupa urma copiilor…Dar site-ul accepta paypal,mastero,mastercard si visa..lucru la care ei nu au acces.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.