Tu știi ceva despre personajele din Uncharted: Golden Abyss?

Despre Uncharted Golden Abyss – titlu exclusiv PS Vita – încă se mai pot spune multe povești la gura sobei! Echipa noastră a fost foarte bucuroasă inițial, când a auzit că Uncharted o să devină un joc de…buzunar și tocmai de aceea el a primit un mini-preview, în care am despicat fiecare element intrigant al lui Uncharted Golden Abyss în patru.

Apoi, așa cum ne este caracteristic – cu răbdare și calcul – ne-am asteptat frumos rândul pentru a lua consola la teste și a ne juca până la final unul dintre cele mai superbe titluri oferite de Sony!

Inevitabilul s-a produs și am reușit să mă ”cuplez” cu Nathan Drake, frumușelul de el, fiindu-i alături la bine și la greu, până când genericul de final ne-a despărțit! Nici nu cred că mai este necesar să  începem cu laude, critici, faze tari sau părți de gameplay, bune ori rele, pentru că Uncharted Golden Abyss este mai mult decât un simplu joc video, fiind chiar o ”experiență de viață” oferită gamerilor!

Am urmărit cu atenție fiecare detaliu de gameplay și pot spune că orice gest al personajelor s-a  simțit atât de natural astfel încât am ajuns să îi iubesc pe Nathan, Sully și Chase dar să îi detest pe Guerro și pe Dante!

Hmm, cred că deja ești curios cu privire la cine sunt ei și ce le poate pielea sau dacă deja  ai jucat Uncharted Golden Abyss, sigur ai dori să afli mai multe despre aceștia! Overheat vă prezintă în rândurile următoare biografiile tuturor caracterelor din joc, cu tot cu impresiile mele  personale obținute în urma filajului de gameplay.

 

NATHAN

Vom începe cu cel care se confundă practic cu seria de jocuri Uncharted, the one and only Nathan Drake, aventurosul, frumosul și carismaticul personaj principal din Golden Abyss!

Dacă tot le are cu aventura, este logic să aibă niște îndeletniciri orientate mai mult spre partea mortală a lucrurilor –  meseria sa de bază fiind cea de căutător de comori. Povestea devina mult mai picantă de atât – el nefiind unul dintre cei care s-au trezit într-o zi și au spus ”când voi fi mare, vreau să mă fac vânător de comori, relicve and company”, ci el se crede chiar descendent direct al faimosului explorator englez Sir Francis Drake.

Pentru cine a jucat Uncharted, lucrurile nu pot fi mai clare – Nathan este un expert când vine vorba de fapte istorice, știind ”ca pe apă” o gămadă de limbi acum dispărute, cunoscând foarte bine civilizațiile de care alții nici nu au auzit!

Ei bine, Nathan Drake este cu adevărat unul dintre acele născociri ale minții producătorilor pentru care ți-ai da și tot aurul din casă pentru a-l aduce în lumea reală. Am vaga impresie că este genul de armăsar care ar fi  ținta precisă a multor domnișoare pregătite pentru dragostea vieții lor!

Dar destul cu siropelile, laudele și părerile de rău (asta pentru că nu îl putem aduce la viață…), mai bine să vedem niște date clare despre Nathan Drake:

  1. Nathan este ofran
  2. adresa lui, dacă doriți să îl vizitați în visele voastre cele mai frumoase -160 Guard Ave, Apt. 3, Key West, Florida
  3. în Drake’s Trail – , adresa lui de e-mail este [email protected]
  4. ziua lui de naștere este pe 11 ianuarie 1977
  5. nu suportă clownii
  6. Nate are o cicatrice pe partea stângă a frunții
  7. are înălțimea de 1,85 m. – la fel ca cea a lui Nolan North (cel care i-a împrumutat vocea și mișcările)
  8. Nate a fost al 16-lea din top 50 personaje video favorite în ediția 2011 a  Guiness World Records
  9. este și un bun desenator – jurnalul său este plin de chestii desenate cu mânuța lui!
  10. îmbrăcămintea sa din al treilea joc seamănă izbitor cu cea purtată de Brendan Fraiser în filmul Mumia

MARISA CHASE

Această tânără fermecătoare este și ea implicată trup și suflet în arheologie și explorare. Dorința sa de aventură vine chiar de la bunicul său – Vincent Perez, care și-a dedicat existența găsirii unei civilizații pierdute și a Orașului de Aur, disputat cu secole în urmă de conquistadorii spanioli și vizigoți.

Partea proastă este că ea are doar 15 ani și refuză să pună mâna pe orice armă de foc, așa că Drake trebuie să facă puțină muncă de baby-sitting pentru a o proteja.

Ceva interesant: nu suportă să fie strigată Marissa (este un privilegiu pe care îl are doar bunicul său).

 

VICTOR SULLIVAN

Bătrânul Sully practic l-a crescut pe Nate, fiindu-i întotdeauna aproape, atât cu sfaturi, cât și cu arma încărcată, pregătit să își apere ”odrasla” cu prețul vieții!

Interesant este că relația lor nu a început cu dreptul, Drake încercând să îî fure portofelul pe când era un puști de 14 ani și cu toate astea Victor a văzut brânza bună în burduf de câine și a decis să îl ia sub aripa sa protectoare (ce frumossss…)

Interesant este că:

  1. barul lui Sully apare pentru prima dată în Uncharted 3
  2. în Drake’s Deception aflăm că Victor a fost în marina Statelor Unite
  3. adoră arma sa –  Wes .44
  4. este un pic cam bătrân dar se ține bine – are 60 de ani în Uncharted 3

 VINCENT PEREZ

Simpaticul bătrânel apare abia pe la jumătatea lui Golden Abyss și este bunicul lui Chase. Din păcate, el este diagnosticat cu o boală în fază terminală – și anume cancer.

El și-a dedicat viața studiând ruinile Quiveriene – care suntchiar piesele de rezistență ale lui Uncharted Golden Abyss.

 

JASON DANTE

El este unul din băieții buni la început dar care se întoarce împotriva lui Nathan, devenindu-i în final unul dintre cei mai mari inamici.

Acesta este cel care o implică și pe Chase în căutarea civilizației quiveriene pierdute.

 

ROBERTO GUERRO

Cel mai mare criminal de pe fața pâmîntului, o scursură infectă de om care nu face altceva decât să încerce să îi omoare pe Nathan și pe Marissa.

El este un fost general care odată rămas fară armată, pornește în căutarea Orașului de Aur cu singurul scop de a se îmbogăți. Ghinionul său este că e înconjurat de câțiva revoluționari extreeem de…incompetenți!

 

Despre toți aceștia, fie ei buni sau răi, se pot povesti o grămadă de alte istorioare însă nu ar fi corect din partea noastră să vă stricăm cumva plăcerea de a-i cunoaște personal pe cei 6, jucând Uncharted: Golden Abyss!

Spor la treburile de gamer!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.