Mass Effect 3 câștigat de un…copac!

Ştire de ultimă oră!

Acum ceva vreme anunțam că cei de la Electronic Arts au vrut să facă lucrurile puțin altfel și că vor lega copii ale jocului Mass Effect 3 de baloane meteo.

Hype-ul creat în jurul acestei idei a fost destul de bine primit de comunitate, fanii fiind pregătiți să urmărească jocurile via GPS până în posteriorul Pământului însă nu se așteptau ca unul din acestea să prindă chiar de coroana unui copac imens, care se înalță falnic la 45 de metri pe undeva pe lângă San Francisco.

Chiar și în penibila situație în care pomul este aparent fericitul câștigător al marelui premiu avem totuși vreo zece suflete de gamer care încearcă din răsputeri să clintească copia de Mass Effect 3 (că deh, dă bine pe lângă prieteni să te lauzi că ai unul din cele mai așteptate jocuri ale anului cu mult înaintea lansării lui pe piață).

Noi nu putem decât să le dorim noroc și să îi avertizăm că le punem Greenpeace pe cap dacă  încearcă să atace bietul copac!

Aceasta a fost prima lansare în spaţiu a jocului. Urmează şi altele, din alte oraşe de pe glob. Cea mai apropiată de noi se va face pe 29 Februarie, din Berlin. Dacă doriţi să vă aventuraţi, consultaţi pagina oficială a evenimentului pentru a vă înscrie la concurs şi a urmări datele GPS ale pachetelor zburătoare. Pe lângă jocul în sine, producătorii le vor oferi “găsitorilor” şi alte premii, valoarea totală a întregului câştig per persoană fiind estimată la 500$.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.