Sniper Elite V2 preview + Kill Cam

Sniper Elite V2 este continuarea shooter-ului tactic Sniper Elite, dezvoltat de către Rebellion Developments co-publicat de aceştia împreună cu 505 Games.

Acțiunea jocului are loc în ultimile zile ale imperiului nazist, aproximativ Aprilie 1945 în capitala imperiului german.

Savanții “mustăciosului” care au fost implicați  in crearea bombelor V2 devin ținte de reală importantă pentru americani și ruși. Rămâne de văzut ce tabără ajunge prima la ei.

Personajul principal în joc este Karl Fairburne, un agent American infiltrat în Berlin cu misiunea de a captura sau asasina savanții sus menționați căci americanii au interesul să îi folosească în programele lor de dezvoltare tehnologică și pentru a fi cu un pas înaintea rusnacilor.

Fairburne are la dispoziție diverse arme specifice celui de-al Doilea Război Mondial, puști cu lunetă, un pistol Welrod cu amortizor, mitraliere și pistol-mitraliere, dar de asemenea mai are  la dispoziție și grenade rusești sau germane din care poate improviza dispozitive capcană.

Din trailer reiese că protagonistul nostru poate să își reducă ritmul cardiac astfel încât lovitura să fie exactă, dar trebuie să țintească mai sus din cauza  gravitației care se abate asupra glonțului.

Enjoy the perfect headshot through the scope in this trailer.

httpv://www.youtube.com/watch?v=A9uilyNRrO4

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.