EA lansează Mass Effect 3 înainte de termen. Unde? În spaţiu!

Continuăm seria ştirilor despre spaţiu…

Fani stimaţi şi respectaţi, luaţi de-aici! Deşi lansarea oficială a lui Mass Effect 3 este programată pentru începutul lunii Martie, o parte dintre fani vor avea ocazia să pună mâna pe joc încă de săptămâna viitoare. Dar modul în care aceştia vor primi jocul este unul, să-i zicem, contraintuitiv.

Nu trebuie să dai zeci de mii de like-uri pe Facebook şi nici să trimiţi scrisori de dragoste către EA sau Bioware. Nici măcar comportamentul martiric de a-ţi crea cont pe forumurile Steam pentru a promova Origin nu este răsplătită cu o copie a lui Mass Effect 3 înainte de lansare.

“Aa, ştiu!!! Deţinătorii de Battlefield 3 primesc un Mass Effect 3 gratis, nu? Deja am primit acces timpuriu la demo-ul de multiplayer, deci sigur voi continua să fiu privilegiat!”, zise fanboy-ul de BF3 dintr-un colţ al internetului.

NU!

Trebuie să… cum s-o spun ca să sune cât mai puţin ciudat… trebuie să TE UIŢI SPRE CER!  Mda… am eşuat.

EA a anunţat că, în cursul săptămânii viitoare va lansa un număr de copii ale jocului Mass Effect 3 (atât în varianta PC, cât şi în cele pentru Xbox360 şi PS3)… spre stratosferă.

Jocurile vor lansate (la propriu) cu ajutorul unor baloane meteorologice din oraşele New York, San Francisco, Las Vegas, Berlin, Londra şi Paris.

După ce vor pluti în derivă pentru o vreme, ele vor coborî spre planeta-mamă cu speranţa că vor fi găsite de persoane cu suflet bun care să le ofere adăpost călduros. Acest lucru va fi facilitat de site-ul oficial al jocului, care va afişa coordonatele GPS ale fiecăruia dintre baloane atunci când acestea vor fi în aer.

În speranţa că respectivele jocuri nu vor fi furate de fiinţe extraterestre şi nu vor cădea toate în ocean (sau în curtea vreunui ţăran, sau într-o grădină zoologică, sau la vreun eBayer pe balcon), le urez fanilor să fie cu capul în nori.

Mass Effect 3 se lansează pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 în data de 9 Martie în Europa, respectiv 6 Martie în SUA.

Ssssssppppppaaaaaaaaaaaaaaace!

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.