Magie între telefoanele cu Windows Phone 7 și Xbox 360

În momentul acesta, chiar când citești articolul, noi tehnologii ies din mâinile tipilor a căror treabă este să facă lucrurile să evolueze. Nu mă miră faptul că în prezent toate dispozitivele din jurul nostru încep ușor dar sigur să comunice între ele și să ne impresioneze cu ce sunt ele programate să facă!

Microsoft vizează mai nou să promoveze un dou destul de atractiv pentru casual-gamerii din întreaga lume după cum urmează: ei au hotărât să dea frâu liber imaginației si să realizeze compatibilitatea între telefoanele cu sistem de operare Windows Phone 7 și minunata lor consolă, Xbox 360. Rezultatul este unul drăguț, adorabil și adresat în special (depinde de gustul fiecăruia) copilașilor fani Kinectimals (cel puțin pentru momentul de față).

Acum ai puterea de a sparge bariera jocurilor pe televizor deoarece a venit momentul să ne mutăm atenția asupra ecranului telefonului mobil pentru că datorită unei aplicații denumită Kinectimals (ce costă 2,99$), poți să îți urmărești animăluțele preferate și să te joci cu ele așa cum ai fi facut-o și pe consolă. Mai mult, la cumpărarea aplicației primești acces la încă 5 pui (printre care și ursuleți). Magia este posibilă datorită odurilor QR, care sunt citite și afișate atât de telefon, cât și de Xbox 360.

Nu știm dacă cei de la Microsoft vor oferi și alte oportunități de a ne întinde la joacă mai mult decât până acum însă acest lucru ramâne de văzut!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.